2777
2789
عنوان

می‌خوام امشب نمازشب بخونم

147 بازدید | 23 پست

اسماتون رو بگین براتون دعا کنم..شمام لطفا برای حل شدن مشکلم دعا کنین 🌸

اگه دوست داشتین شمام در خوندنش همراهی کنین

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صدتا صلوات واست میفرستم دعا کن یا این ماه باردار باشم یا خدا جونمو بگیره 🙏🙏

ان شالله به زودی با خبر باردارشدنتون خوشحال بشین

منننننننننننننننننننننن

بگو اونکه من طولانی گفت

Miiii سابق..تعلیق شدم😢                                                     نمیبخشمت بخاطر پیام های ذخیره شدم که پاک شد..                     ۹ماه تو آب🌊 بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️…خو تابلوعه بعدش آتیش🔥 دیگه😐👐🏻                   خدایا دستمال🧻 که هیچی…کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….

التماس دعا دارم 

تورخدا برای منم دعا کن بگو خدا به اون آرزو یک یک ستله بیشتر داره دعا میکنه برسه منم برات آیت الکرسی میخونم 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

ان شالله منم میخونم و شمارو دعا میکنم از شما هم التماس دعا دارم قبول باشه عزیزم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
ان شالله منم میخونم و شمارو دعا میکنم از شما هم التماس دعا دارم قبول باشه عزیزم

مرسی عزیزم اسمم فاطمه اس