2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر اسکل من فکر می‌کنه با یه بار رابطه باردار میشم بخاطر همینم هنوزم که هنوزه باردار نشدم دیگه خسته شدم از دستش از امام رضا می‌خوام یا همین ماه بهم بچه بده یا بمیرم راحت شم 😭😭

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
شوهر اسکل من فکر می‌کنه با یه بار رابطه باردار میشم بخاطر همینم هنوزم که هنوزه باردار نشدم دیگه خسته ...

پسر من هدیه امام رضاست

تو اوج نا امیدی هامون امام رضا اونو بهمون داد

اسمش رو گذاشتیم محمد رضا

شوهر اسکل من فکر می‌کنه با یه بار رابطه باردار میشم بخاطر همینم هنوزم که هنوزه باردار نشدم دیگه خسته ...

عزیزم تو نت مطلب سرچ کن بده دستش بخونه تا دوزاریش بیفته. امان از این مردا. شوهر منم اولین ماه اقداممون میگفت برو دیگ وقت سونوگرافی بگیر تو حامله ای  

خدا نکنه چرا اینجوری میگی 😢😢😢

عزیزم خیلی بی کسم دلم خوش بودم یه بچه ای میارم میشه همدمم و دلخوشیم ولی اینم خدا نداد دلم خیلی گرفته حالا. که بچه نمی‌ده بهم حداقل جونمو بگیره 

پسر من هدیه امام رضاست تو اوج نا امیدی هامون امام رضا اونو بهمون داد اسمش رو گذاشتیم محمد رض ...

انشالله زیر سایه ی امام رضا همیشه سالم و سلامت باشه ❤️