2777
2789
عنوان

پارسال روز تولد حضرت معصومه بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 148 پست
انشالله میمونه برات هیچ کاری برای خدا نشد نداره توفقط سعی کن استراحت کنی سوره یاسین به نیت تشکیل قلب ...

حتما میخونم ولی آخه ی چیز سه میلی اونم توی هفته هفت یکم شک برانگیزه 🥺😔اما واقعا تا خدا نخواد چیزی نمیشه با اون همه خونریزی بالاخره گفت ی چیز کوچیک میبینم

شاید مُردم حواسم نیست🙃
حتما میخونم ولی آخه ی چیز سه میلی اونم توی هفته هفت یکم شک برانگیزه 🥺😔اما واقعا تا خدا نخواد چیزی ...

شاید لقاح دیرانجام شده خواهشا ناراحت نکن خودتو به خدا امید داشته باش. اگه دکترمطمین بود سقط میشه هیچ شیافی نمیداد میگفت برو پیاده‌روی و کارهای سنگین کن تاسقط بشه هنوز چیزی معلوم نیست ک ناامیدی کوتادوهفته دیگه خداخیلی بزرگه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید لقاح دیرانجام شده خواهشا ناراحت نکن خودتو به خدا امید داشته باش. اگه دکترمطمین بود سقط میشه هیچ ...

اره واقعا خدا بزرگه انشالله هرچی خیره پیش بیاد🥺❤️

شاید مُردم حواسم نیست🙃
انشالله..همش میگم شیاف استفاده نکنم ک اگه بخواد بیوفته ب کورتاژ نکشه

وای چه دکتری میکنی واسه خودت اخه؟؟؟ دکترنیاز دیده شیاف داده تووووووباید تمااام تلاشتوبکنی که نینی بمونه نه که دستی دستی باعث سقط بشی. من الان که باردارم تاریخ پریودیم باسونو نمیخونه ولی نوزده هفتم مگه همه چی باعلم پزشکیه اخه؟؟؟ 

وای چه دکتری میکنی واسه خودت اخه؟؟؟ دکترنیاز دیده شیاف داده تووووووباید تمااام تلاشتوبکنی که نینی بم ...

اخه برای من فکر کنم سه هفته تفاوت داره یا شاید بیشتر

شاید مُردم حواسم نیست🙃
یکی دو ماه آخر نه زیاد عقب جلو میشد در حد یک هفته

خب دیگه پس معلوم‌نبوده تخمک گذاری کی بوده خداروشکر بتات هم خوب رفته بالا نگرانی نداره 

خب دیگه پس معلوم‌نبوده تخمک گذاری کی بوده خداروشکر بتات هم خوب رفته بالا نگرانی نداره 

گفت دوباره برو بتا بده ببین عددش بیشتر شده یا نه ..اصلا گیجم نمی‌دونم باید چکار کنم 

شاید مُردم حواسم نیست🙃