2777
2789
عنوان

اونایی که احکام بلدن بیان

61 بازدید | 12 پست

خانوما من باردارم. همسرم از حیات یک خونه ای که درخت انبه اش به سمت سرکار اینا تووخیابون اومده. کنده اورده خونه میگ نمیچنینن . کسی هم زندگی نمیکنه اونجا من یدونه از اون انبه خوردم عوضش برای رضایت و ثواب صاب درخت ۱۰هزار صدقه دادم . بنظرتون حرام کارم

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار بودم رفتیم آجیل بخریم حواسم نبودیه بادوم‌گذاشتم دهنم  جویدم به فروشندم گفتم تو رو خدا حلال کن حواسم نبود گفت نمیکنم حلال نیست دیگه آجیل که خریدیم یه مشت ازش ریختم سر جاش  تا راضی شد

میخوام بگم بستگی به ادمش داره خیلیا حلال میکنن بعضیام نه

کاش میخریدین از مغازه

از بابت اینک طعمم نمونه 😔 یدونه خوردم ولی عذاب وجدان دارم😔 بابت یدونه  ۱۰هزار برای اینکه ثوابش برای صاب درخت باش دادم. 

من باردار بودم رفتیم آجیل بخریم حواسم نبودیه بادوم‌گذاشتم دهنم  جویدم به فروشندم گفتم تو رو خدا ...

😲اون دیگ ادم نبوده خواهرم. والا منم یبار مویز خوردم به فروشنده گفتم حلالیت هم گرفتم حتی ازش خریدمم برا اینک وجدانم راحت شه

اره عزیزم من هروقت سوال دارم زنگ میزنم جواب میدن

کدش چیه؟  همین شماره را بگیرم جواب میدن. منطور پیش کد نمیخاد

کدش چیه؟  همین شماره را بگیرم جواب میدن. منطور پیش کد نمیخاد

پیش کدش رو نوشتم دیگه اولش ۰۲۵ نوشتم اون کدشه کد قمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲