من همسرم امسال روز زن رو بهم هدیه داد البته زمان زیادی نیست عقدم بعد دیشب داشت میگفت رو شوخی ک شما جزو روز دختری منم بهش گفتم هرجور ک خودت فکر میکنی بعد گفت آخه شما خانم منی دیگه دختر نیستی 😂از این زبون بازی ها ک همه آقایون میکنن حالا خدایی ازش انتظاری ندارم چون این چندوقته خیلی به هر مناسبتی برام هدیه خریده ولی میخواستم ببینم اوایل ازدواجتون همسرتون روز دختر بهتون هدیه داد یا ن؟
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دختر یا زن بودن که مهم نیست همه این اعیاد و مراسمها بهانه است واسه شاد بودن و یه جشن کوچولوی خانوادگی
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم