2777
2789

من همسرم امسال روز زن رو بهم هدیه داد البته زمان زیادی نیست عقدم بعد دیشب داشت میگفت رو شوخی ک شما جزو روز دختری منم بهش گفتم هرجور ک خودت فکر میکنی بعد گفت آخه شما خانم منی دیگه دختر نیستی 😂از این زبون بازی ها ک همه آقایون میکنن حالا خدایی ازش انتظاری ندارم چون این چندوقته خیلی به هر مناسبتی برام هدیه خریده ولی میخواستم ببینم اوایل ازدواجتون همسرتون روز دختر بهتون هدیه داد یا ن؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه دیگه تو زنشی 

باید از مامان بابات توقع کادو داشته باشی نه از شوهرت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خیر من روز دختر کادویی ندارم. خودم میرم بیرون هر چی دلم بخواد میخرم و بعدش برای خودم شیرینی و دسر ...

وای مثل من شکمویی پس فکر کنم🤣🤣🤣

راست میگه دیگه تو زنشی  باید از مامان بابات توقع کادو داشته باشی نه از شوهرت

مامان بابام میدن بهم حالا نمیدونم خودش میده یا ن

نه انقدر درگیر این کادو بازی ها نباشید

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خیلی چرته ک همسر روز دختر کادو بده خیلیییی

عجبا خب پارسال ک دوست دخترش بودم بابام ممنوع الدیدارم کرده بود نشد هدیه بهم بده بجاش امسال بده🤣🤣🤣

آره گل میخرن هر سال

دختر یا زن بودن که مهم نیست همه این اعیاد و مراسم‌ها بهانه است واسه شاد بودن و یه جشن کوچولوی خانوادگی 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به منم نداد میگه تو مگه هنوز دختری میگم بله دیگه میگه دختر اگه بودی شبا تو بغل مامانت خوابیده بود ...

وااایی منمممم بهش گفتم تا وقتی مامان نشدم دخترم هنوز بعد ک مامان شدم بجا روز دختر روز مادر بهم هدیه بده🤣🤣🤣🤣