2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا منت شوهرمو میکشیدم عین گیجا درحالی که مقصر خودش بود الان سمتش نمیرم خودش فوری منت میکشه یمدت شاید نه توبری طرفش نه اون ولی بالاخره یاد میگیره نازتو بخره بنظر من تودعوا هرکی مقصره اون باید پاپیش بذاره 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
توروخدا بیخیالشید چه گلی مگ چی گفتی قهر کنه اگه منت کشی کنی تااخرش باید دنبالش بیفتیا بد عادتش نکن ک ...

اهوم درست میگی ولی وابستگی شدیدمو چیکار کنم خیلی سخته 

نرو سمتش اگرم زنگ زدی سرد حرف زد باید میگفتی باشه سرد باش ببینیم اخرش چی میشه بعدم قطع میکردی الانم چن روز تحمل کن که یه عمر مجبور نشی منت بکشی من خودم اوایل میرفتم سمتش یبار که قهز کرد دیگه سمتش نرفتم یه هفته قهر بودیم بعد اومد اونقدر منت کشی کرد منم حرفای دلمو گفتم بهش بعدشم کلی خوراکی خرید اشتی کردم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اهوم درست میگی ولی وابستگی شدیدمو چیکار کنم خیلی سخته 

اسی اگه مقصری عذر خواهی کن این راه انسانیت اما اگه واقعا همینه تو داری لوح سفید شوهرتون این شکلی ترسیم میکنی، که فلانی چون من خیلی وابستتم تو هر رفتاری کنی تهش اگه قهر کنی و خودتو ازم دریغ کنی کار تمومه و من میام میفتم به دست و پات، اما راه حل بهتر اینه که به هم زمان بدید شما هم خودتو با کارت مشغول کتی وبه همسرت فرصت بازنگری به کارهاش بدی تا دلتنگت بشه، مطمئن باش شیرینیش یه سختیش می ارزه. 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند