2777
2789
عنوان

بچه ها تیتر بتا دادم

263 بازدید | 18 پست

ی روز ب موعدم تقریبا ۱۶ شد

باید تکرار کنم؟

میشه بگید حتما باید ۴۸ ساعت بعد باشه دقیق همون ساعت؟

خیلی استرس دارم چرا انقد کم شده

چون سقطی هستم باید زود بارداریمو بفهمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای داد. منم دوبار بنام پایین شد و سقط شد به اینها میگن حاملگی شیمیایی. یعنی یا تخمک یا اسپرم ضعیف بو ...

مال من عجیب بوذ

روز آزمایش بی بی چک دادم کم رنگ انداخت بتا ۱۶ شد

فرداش بی بی چک دادم پر رنگ شد یعنی چی آخه

ذقیقا بعد ظهرشم خون اومد که من فک میکردم باردارم فوری ی دوفاستون خوردم که جلوخونمو گرفت الان خونریزی قهوه ای کمههه

مال من عجیب بوذ روز آزمایش بی بی چک دادم کم رنگ انداخت بتا ۱۶ شد فرداش بی بی چک دادم پر رنگ شد یعن ...

ببین من بار اول که باردار شدم بنای اولم ۷ بود بعد دو روز شد ۳۴ بعد هر دو روز دقیقا دو برابر شد اما عددش چون کم بود سقط شد چون بارداری شیمیایی بود دفعه دوم هم که باردار شدم بنام ۲۰۰ بود اما باز هم بارداری شیمیایی بود و سقط شد. بارداری شیمیایی به کیفیت تخمک و اسپرم ربط داره یعنی کیفیتشون پایین بوده و یا نتوانسته از یه جایی به بعد رشد کنه یا خوب به دیواره رحم نچسبیده. خودت و شوهرت رو تقویت کنی به زودی بارداری میشی انشالله

ببین من بار اول که باردار شدم بنای اولم ۷ بود بعد دو روز شد ۳۴ بعد هر دو روز دقیقا دو برابر شد اما ع ...

خسته ام و ناراحت.

روز چند موعدت بتات ۲۰۰ شد؟؟

چی بخوریم تقویت شیم طاقتم ندارم

خسته ام و ناراحت. روز چند موعدت بتات ۲۰۰ شد؟؟ چی بخوریم تقویت شیم طاقتم ندارم

سه روز بعد موعد. باید برید دکتر اما عرق کاسنی برای شوهرت و جوانه گندم و ماش خیلی خوبه. مغزیجات و خواب ده شب و صبح زود بیدار شدن 

هلیا همین ماه بخوریم کافیه؟؟ شما چی خوردی؟؟

انشالله با همین یکماه جواب بگیری ولی در کل سه چهار ماه منظم باید اصلاح سبک کنی. منم همینا رو خوردم وزن کم کردم و شب ها زود خوابیدن