2777
2789

سلام بچه ها 🤍

بچه ها من دوتا خواستگار دارم خب کاملا برعکس هم هستن 

یکیشون خیلی گیر و حساسه میگه نباید کسی صداتو بشنوه و ببینتت و کلا رو این چیزا حساسه ولی اون یکیشون نه میگه من مشکلی ندارم با این چیزا 

میترسم با اولی راه نیام و دعوا راه بندازم، با دومی هم از این میترسم که ی موقع واسش مهم نباشه

ب نظرتون چیکار کنم؟! 🥺🥲 

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دومی بنطرم

محدودیت بعد یکی دوردز اعصاب خرد کن میشه

مسلما دومیم اخلاقای خودشو داره و منطقی تره ک میدونه شنبدن صدا با هرچیزی اشکال نذاره

رنج؛ وقتی شمارو ترک میکنه که درسش رو بهتون داده باشه!

مرد باید تعصبی باشه ولی هر چیزی هم حدی داره نه خیلی زیاد گیر دادنش خوبه نه خیلی بی تفاوت بودنش

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه ببین خودت چ مدلی

اگه نمیخوای گیر بده دیگه خیلی رو مهم بودن این مدلی تمرکز نکن پس

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

ازاالان میگم اولی خون ب جیگرت میکنه ی عروسی بری کوفتت میکنه هی میخاد ب همه چیت گیر بده اینو بیخیال شو. دومی ام اگ گفته کارندارم اینجوری نیس ل خ ت بفرستت بیرون ک.اون منظورش این بوده خیلی حساس نیس گیربده شاایدرو چیزای دیگ حساس باشه ک طبیعیه هرمردی ی خط قرمزایی داره برای زنش.دومی رو بچسب

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....