2777
2789

واقعا از زمانیکه خبر پیدا شدن نوزاد در زباله رو شنیدم، خیلی ناراحت هستم که چراا و چه طور این کارو میکنن؟ چه طور دلشون میاد؟ البته بار اول نیست! بارهااا این اتفاق افتاده، من متوجه مشکلات مالی، اجتماعی و روانی هستم، ولی خوب حداقل میذاشتنش جلوی شیرخوارگاهی یا بیمارستانی، اخه زباله!!! طفل معصوم   حیففف که چه قدر کودک معصوم روزانه در دنیا و کشور خودمون ازار میبینن و در حقشون ظلم میشه، اونهایی که مسئولن و توانایی مالیش رو دارن کاری نمیکنن، ما هم که واقعا نمیدونم چه کاری از دستمون برمیاد که نه قدرت و نه توانایی مالی اونها رو داریم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بچه ها خیلی هاشون حاصل تجاوز یا رابطه ی جنسی از سر اجباره

یا رابطه ی بین محارم

مادر به خاطر سختی زیاد گاهی از بچه خشمگینه

واقعا نمیشه یک لحظه آدم خودشو جای اون مادر بذاره مگر اینکه درد اون زن رو کشیده باشه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

سقط توی این مملکت در هر شرایطی ممنوعه

اگر سقط رو برای این آدم های بی بضاعت و معتاد و قربانی،توی مراکز بهداشت انجام میدادن شاهد این صحنه ها نبودیم

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
بی پولی شرایط زندگی بد حاملگی ناخواسته اعتیاد

بله دلایلش که حتما همین چیزاست ولی اخه زباله! نمیدونم طرف صحبتم کیه واقع چون این درد خیلییی عمیقتر و یک مشکل بزرگ اجتماعی هست که نیاز به کلیییی برنامه از مسئولین داره، فقط قصدم دردو دل بود دلم خیلی برای بچه هایی که به این صورت متولد میشن میسوزه و دلم میخواد بتونم کاری براشون انجام بدم. زندگی سخت هست ولی این طفلکها از اول باید سختییی خیلی زیادی رو تجربه کنن.

افرادی که دستشون به دهنشون میرسه راحت با رشوه قرص برای سقط میگیرن یا کورتاژ میکنن

بیچاره ها به دنیا میارن و معدوم میکنن

اصلا نمیتونم قضاوت کنم ،بعد هم احتمالا اونجوری انداخته تو سطل که بمیره،خیلی از مادر هام هستن بچه رو توی شکمشون می‌کشه چون دلشون بچه نمی‌خواد ،این با اون زیاد تفاوتی نداره که فقط اون بنده خدا رو ملامت میکنید

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بله دلایلش که حتما همین چیزاست ولی اخه زباله! نمیدونم طرف صحبتم کیه واقع چون این درد خیلییی عمیقتر و ...

خشم نسبت به پدر بچه که بچه هم گرفتارش میشه