2777
2789
عنوان

چطور به یک پسر بگم بهش علاقه دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 25 پست

من باشم نمیگم البته میتونی بگی ولی خب انتظار هرچیزیو داشته باش اگه اون تا الان هیچ واکنش خاصی بهت نشون نداده 

ینی فکری نداره درموردت حالا بازم خوددانی دوروز دیگه ناراحت نشی بگی قیافه گرفته و ...

ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم‌ نگو ،یه کاری کن عاشقت بشه ،تو مهمونی اینا همش عتشقانه نگاش کن وقتی هم دید تو رو دستپاچه شو اون ورو ببین ،انقدر زیاد کن‌این کارا رو ،خودش متوجه بشه ،اگه علاقه داشت که اونم واکنشی نشون‌میده ،اگه نه که معذب شد ،بدون یک‌طرفه است 

مثلا با نگاه های خاص و این کارا  فقط کلامی نباشه ‌که اگه نخواست دیگه غرورتون نشکنه

نمیدونم این پسرا اکیوشون پاین هست یا خودشون زدن  به  اون راه 

که از این طریق  تا حالا کسی ندیدم متوحه بشه