2777
2789

گفت رو طرف راست سرش کیست داره که گفت اینا خودش از بین میرن تا چند هفته دیگه. ولی برام اکویه قلب نوشت. تو گوگل هم زدم نوشته کیست زیر ده میلیمتر هیچ خطری نداره دکتر بهم گفت 4 میلیمتره اون کیسته. حالا من چیکار کنم کسی بوده همچین چیزی براش پیش اومده باشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خواهرم ۶میلیمتر بود از بین رفت. دخترش سالمه بلاس

نترس

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

گلم وقتی دکتر گفته موردی نداره 

تو گوگل هم گفته موردی نیست چرا به خودت استرس میدی ؟؟؟

بیخیال شو تا این چند هفته بگذره و به سلامتی رفع بشن 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
وای خداروشکر. شما نمیدونین اکوی قلب چرا نوشته اخه از قلبش همه چیز نرمال بوده

اکو یه چیزه عادیه برای همه می‌نويسن

بچه من هیچ مشکلی نداشت. دکتر گفت برو اکو قلب بچه از هرنفر تحت نظر باشه خیالت راحته راحت. منم رفتم

برای اطمینان ۱۰۰درصد میفرستن. والاه مشکلی نیست

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
گلم مامانت دیگه اکو قلب نرفت؟ 

نه یادم نیست...ولی خودم ماه های اخرم درد زیاد داشتم دکتر واسم اکو نوشت...که تو اکو گفتن نرمال نیست ضربان قلبش و ۳۷ هفته آمپول فشار بهم زدن زایمان کردم