گفت رو طرف راست سرش کیست داره که گفت اینا خودش از بین میرن تا چند هفته دیگه. ولی برام اکویه قلب نوشت. تو گوگل هم زدم نوشته کیست زیر ده میلیمتر هیچ خطری نداره دکتر بهم گفت 4 میلیمتره اون کیسته. حالا من چیکار کنم کسی بوده همچین چیزی براش پیش اومده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای خواهرم ۶میلیمتر بود از بین رفت. دخترش سالمه بلاس
نترس
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
وای خداروشکر. شما نمیدونین اکوی قلب چرا نوشته اخه از قلبش همه چیز نرمال بوده
اکو یه چیزه عادیه برای همه مینويسن
بچه من هیچ مشکلی نداشت. دکتر گفت برو اکو قلب بچه از هرنفر تحت نظر باشه خیالت راحته راحت. منم رفتم
برای اطمینان ۱۰۰درصد میفرستن. والاه مشکلی نیست
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤