2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

1062 بازدید | 15 پست

یه تاپیک زدم از خانم های مشهدی خواستم یه کلینیک خوب برای کاشت ابرو و مو معرفی کنن اما فقط یک نفر جواب داد موضوع تاپیکو عوض کردم شاید به تاپیکم سر بزنید و جوابمو بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب موضوعت خاصہ عزیزم حتما نمیدونن چی بگن

یعنی اینهمه مشهدی اینجاست و هیچکدوم حتی از دوست و آشنا چیزی نشنیدن آخه الان اکثر مردم تو خط عمل های زیبایی و پوست و مو هستند

یعنی اینهمه مشهدی اینجاست و هیچکدوم حتی از دوست و آشنا چیزی نشنیدن آخه الان اکثر مردم تو خط عمل های ...

اولا باید آنلاین باشہ دوما مشھدی سوما اطلاع داشتہ باشہ۔

در ضمن دلم برا مشھد و امام رضا یہ ذرہ شدہ دعا کن بیام اونورا

یعنی اینهمه مشهدی اینجاست و هیچکدوم حتی از دوست و آشنا چیزی نشنیدن آخه الان اکثر مردم تو خط عمل های ...

عنوان تاپیکتو ببین چه ربطی داره به مشهد

اون تاپیک که گفتم رو بزن

زندگی پر از درده

سلام عزیزم اتفاقی تو تاپیکا داستان زندگیتو دیدم و خوندم 

خوابم نمیبرد از ناراحتی ساعت کامنت رو نگاه کنی متوجه میشی...

ولی اولا چون قلمت خیلی خوب بود نتونستم یه لحظه هم چشم بردارم و کامل خوندمش و بعد خیلی خیلی لذت بردم از داستانت درسته تلخی زیاد داشته ولی آخرش قشنگ تموم شده و خوشحالم که زندگی خوبی داری(البته امیدوارم الانم همینطور باشه) در مورد آدمایی که تو گذشتت بودن هم از نگاه منه مخاطب هیچکدومش در شان شما نبوده و خدا اونا رو کنار زده تا تو به بهترین چیز برسی

جدا از همه ی اینا خودمم خیلی حالم خوب شد و دیدم به اتفاقای تلخ زندگیم عوض شد

امیدوارم کنار نی نی نازت و همسرت خوشبخت ترین باشی بانوی عاقل و دوست داشتنی😍کیف کردم از شخصیت پخته و اصالتت

دوستت دارم 😘❤️

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️
سلام عزیزم اتفاقی تو تاپیکا داستان زندگیتو دیدم و خوندم  خوابم نمیبرد از ناراحتی ساعت کامنت رو ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از لطفی که داشتی و وقتی که گذاشتی تا داستان منو بخونی الان 10 سال از اون سالهای سخت میگذره و من هر روز خداروشکر میکنم که از رضا جدا شدم اون موقع ها نمیفهمیدم ولی الان که فکر میکنم اخلاق رضا برای زندگی زیر یک سقف واقعا خوب نبود و من با روحیه حساسی که دارم ضربه میخوردم الان هم که 6 سال از ازدواجم میگذره از زندگیم راضی هستم دختر کوچولوم 4 ساله شده و منو همسرم هر روز بیشتر از قبل بهم وابسته میشیم ....من داستان زندگیمو توی تاپیک یه آقایی گذاشته بودم که شکست عشقی خورده بود و فقط بخاطر اینکه بتونم به اون آقا کمک کنم تا درک کنه شاید این اتفاق به صلاحش بوده و به فکر پیشرفت توی زندگیش باشه اما حالا که میبینم برای افراد دیگه ای مثل شما هم مفید بوده خوشحالتر میشم و از خدا میخوام در زندگیتون خوشبخت و موفق باشید خانومی

سلام عزیزم خیلی ممنون از لطفی که داشتی و وقتی که گذاشتی تا داستان منو بخونی الان 10 سال از اون سالها ...

ممنون عزیزم همچنین خودتتت😍😍😘😘😘

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️