2777
2789
عنوان

با شوهر خسیسم چجوری رفتار کنم

229 بازدید | 15 پست

امروز  رفته بودم خونه مادرم کباب کوبیده سفارش داده بودم شد ۷۵ تومن بی کیفیت بود خییلی . شوهرم اومد بهش گفتم اره امروز با الیسا کباب سفارش دادیم ولی خوب نبود اصلا

فکر میکردم الان میگه فدایه سرت اشکال نداره 

جلویه مادرم برادرم سرم داد زد که چرا بمن نگفتی . چرا پول حدر دادی تو این گرونی  

.مادرم بیچاره ترسید گفت من نخوردم خودشون خوردن بخدا ..‌.

داداشمم مسخره گفت پاشید همو بزنید بخاطر دوتاسیخ ‌کباب ...

منم دیگه هیچی نگفتم  تا برسیم خونه واسم قیافه گرفته 

حرف نمیزنه  الانم بدونه حرف خوابید 

شوهرم توقع داره من میرم خونه مادرم صبح تا شب کلا خرج مخارجم دست مامانم باشه مادرم مستاجره پدرم فوت شده اینکه نداره رو نمیفهمه 

۱۰ ساله همینجوریه چند بار دعوا کردیم نمیفهمه خواهراش به شدت یادش میدن  

وحالا که ابرویه منو جلویه خوانواده ام برد 

خجالت کشیدم از خوانواده ام  اونا این حد از خساست شوهرمو نمیدونستن  وحالا فهمیدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا حق داری.دلم کباب برای مادرت.

کباب سیخی ۴۰تومنه حداقلللل . 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
والا حق داری.دلم کباب برای مادرت.  کباب سیخی ۴۰تومنه حداقلللل .

منم بیچاره مادرم یجوری گفت بخدا من نخوردم اتیش گرفتم . یک ماه پیش شوهرم جگر گوسفند برایه خواهراش خرید خوردن  

منم چند روز پیش با شوهرم بیرون بودم گفتم موز بخر من هیچ میوه ای جز موز دوست ندارم بعد رفت پایین اومد گفت وقتی خواستیم بریم میخرم گفتم دور میشه همه جا بسته میشه سرم داد کشید گفت کارد بخوره به شکمت اصلا خسیس نیست همه چی میخره نمی‌دونم اون لحظه چرا اینجوری رفتار کرد خیلی دلم شکست دیگه دلم نمیخواد هیچوقت حتی رنگ موز هم ببینم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
منم بیچاره مادرم یجوری گفت بخدا من نخوردم اتیش گرفتم . یک ماه پیش شوهرم جگر گوسفند برایه خواهراش خری ...

بخدا خیلی حق داری... کاش یجوری ناراحتی مامانتو رفع میکردی😞از غصه ت نگو براش.گناه داره

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
بخدا خیلی حق داری... کاش یجوری ناراحتی مامانتو رفع میکردی😞از غصه ت نگو براش.گناه داره

هیچوقت نگفتم نمیدونست خسیسه ‌ .همیشه وسیله میخریدم الکی میگفتم شوهرم میدونه . اخه من یدونه دخترم ازمن توقع داره . ولی شوهرم بفهمه  سیاه کبودم میکنه میکشتم ‌ . من کار خونه میزنم با هزار مکافات  که شوهرم نگه مفت خور منت نزاره  بتونم دهنشو ببندم  

از شوهرم متنفر شدم . تاحالا دلم میسوخت میگفتم گناه داره . ولی الان یه نفرت پیدا کردم . میخام دیگه دلم نسوزه میخام این کاره بدش تو ذهنم حک بشه تا دلم نسوزه دیگه واسش . منم عوضی شم منم ابزیرکاه شم .