چرا باید برای خواسته ای به این کوچیکی اینقد ضجه بزنم
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
روحشون قرین رحمت الهی باشه عزیزم به این فکرکن که شاید جاشون تو بهشت باشه و همنشین امام حسن عسکری،برای همین یک لحظه هم به دنیا و آدماش فکر نکنن اونجا شاد باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روحشون قرین رحمت الهی باشه عزیزم به این فکرکن که شاید جاشون تو بهشت باشه و همنشین امام حسن عسکری،برا ...
من تنها بچشم
ی لحظه بیاد تو خوابم
ب خدا. چیز زیادی نیس😭😭
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
عزیزم ببین هرچقدر ضجه بزنی نمیبینی من اینو تجربه دارم باید به اون آرامش درونی برسی تا بتونی ببینیش هرچی آرام تر بهتر ببین اینکه ما رفتگان رو درخواب میبینیم در واقع روح ما صعود میکنه به عالم بالا نه اینکه اون بتونه بیاد شما تا وقتی که از لحاظ روحی آرامش و نزدیکی با اون عالم نداشته باشی نمیتونی توی خواب ببینیش ،فقط فکر کن که اون الآن زندگی بسیار خوب به دور از هر اذیت و بدی داره فکر کن الآن در آرامش مطلق آزادانه رهاست بگذار آرامش پیدا کنی بعد میبینیش
من خودم همدردتم من یکسال پیش پدرم رو از دست دادم اونم پدری که من عزیز دردونه اش بودم اینو گفتم که نگی درکت نمیکنم
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم
عزیزم ببین هرچقدر ضجه بزنی نمیبینی من اینو تجربه دارم باید به اون آرامش درونی برسی تا بتونی ببینیش ه ...
پس چرا ننه جونم ک خیلی بش وابسته بودم فوت شد
خیلی ناراحتی میکزدم
ولی اومد ب خوابم کلی حرف زد ارومم کرد؟