دخی02 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 514 عنوان پیگیری می کنند یا نه؟ 513 بازدید | 7 پست بچه ها ماجرایی برای من پیش اومده و آبروم در خطره.یک سری ارگان های خیلی پر نفوذ به من قول دادن که ماجرا رو پیگیری و حل می کنند .ولی تا الان خبری نشده.البته بین من و این ارکان ها یک رابط وجود داره.به نظرتون اصلا کار من رو حل و پیگیری می کنند یا نه؟ 1401/03/10 | 02:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیناhelina99 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 968 الله اعلم خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
raha_m70 عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5451 نه ماجراتو میدونیم نه میدونیم چرا در خطری نه میدونیم کدوم ارگان رو میگی نه میدونیم چه رابطه ای با اون ارگانه داری... الان ما چی بگیم خواهر! علم غیب داریم؟ اهااا نه میدونیم اون ارگانه چقدر نفوذ داره😄 💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
minoo1143 عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 466 برات دعا کردم عزیزمانشالله که به خیر بگذرهنگران نباش اگر رابطه ای بینتون هست و پارتی داری پس هواتو دارنشاید دارن پیگیری میکنن ولی وقت اطلاع دادن بهتو ندارنبا توجه به این که گفتی ارگان قوی هستن حتما سرشون شلوغه نگران نباشخدا بزرگه
minoo1143 عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 466 نه ماجراتو میدونیم نه میدونیم چرا در خطری نه میدونیم کدوم ارگان رو میگی نه میدو ... صرفا قرار نیست همه چیو بدونیمخودتو بزار جای استارترالان به هیچکس نتونسته این نگرانیشو بگه و نیاز داشته جایی بیاد حرف بزنه بلکه خالی شه و دلداری بهش بدناینقدر سخت میگیرین به بقیه
دخی02 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 514 نه ماجراتو میدونیم نه میدونیم چرا در خطری نه میدونیم کدوم ارگان رو میگی نه میدو ... ماجرام ت پست قبلی هست من این ماجرا رو به رییس ح ر ا س ت دانشگاه گفتم دانشگاهم یه جای خیلی معروفه ایشون تو این ارگان ها آشنا دارن ارگان ها پلیس اطلاعات و ا ط ل ا ع ا ت استان هست
دخی02 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 514 برات دعا کردم عزیزم انشالله که به خیر بگذره نگران نباش اگر رابطه ای بینتون هست و پارتی داری ... مرسی عزیزم خیلی ممنون
بنامپدر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 458 ماجرام ت پست قبلی هست من این ماجرا رو به رییس ح ر ا س ت دانشگاه گفتم دانشگاهم یه جای خ ... سلام خوبی عزیزمچیشد مشکلتون حل شد؟