2777
2789

منکه خیلی دوست دارم یبارم انجام دادم 

و ترمیم رفتم ولی حوصلم نمیکشه خیلی زود زود ترمیم میخوادو طولانیه کاش دائم میبود خیلی دوست دارم 🥲😍

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

به نظرم خرج الکیه 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر رفت تو دو روز ریخت دیگه ترمیم نرفت گفت بی فایده ی 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

خیلییی بیخوده. زدم عین س گ پشیمون شدم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منکه خیلی دوست دارم یبارم انجام دادم  و ترمیم رفتم ولی حوصلم نمیکشه خیلی زود زود ترمیم میخوادو ...

اره مژه ترمیمش زود به زود هست و نگهداریش سخته اما یکماه راحتی چشماتم از دست ریمل نفس میکشن😂😂

چرا مشکلش چی بود ؟ ریمو کردیش؟

روز دوم انتهاش بلند شد سُک م میداد.پلکم ورم کرد. خودم ریمو کردم. عذابی بود اون دو روز‌.جای خوب هم رفتم خیر سرم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
به نظرم خرج الکیه 

هم قیمت همون ریملای برندی که بخواین استفادع کنین میشه با به فرق که ریمل به مرور مژه رو خشک و شکننده میکنه اما اکستنشن حداقلش آسیب نداره اگه جای معتبر برید

اره مژه ترمیمش زود به زود هست و نگهداریش سخته اما یکماه راحتی چشماتم از دست ریمل نفس میکشن😂😂

یکماه ن من سه هفته ای یبار میرفتم دیگه فقط ی رژ میزدم بیرون رفتنی خیلی خوب بود

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
روز دوم انتهاش بلند شد سُک م میداد.پلکم ورم کرد. خودم ریمو کردم. عذابی بود اون دو روز‌.جای خوب هم رف ...

فاصله نیم میل رو رعایت نکرده 

بخاطر همین پلکت عفونت می‌خواسته کنه 

نصب کردنش صحیح نبوده