2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگع دندوناش خیلی روهم سوار نباشن اصلا درد ندارع 

من کع درد نداشتم فقط یکم بی تابی میکرد دهنم اونم با مسکن حلع🚶🚶🚶

• (:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 

بذار یکم بزرگ ترشی به نظرم 

نگا الان بهت توضیح بدم 

اونجا ۴ یا ۵ تا دندون دائمی رو باید بکشی(کشیدنش اصلا درد نداره )فقط برو پیش یه دکتر خوب که درست حسابی بکشه اما بعد از رفتن اثر بی حسی درد میگیره بعضی از دکتر ها خوب نیستن پیش هر دکتری نرو واسه کشیدن دردت نگیره

بعدش برات سیم میذاره که سیم گذاشتن رو دندون اصلا حس نمیشهههه اتفاقا خیلی هم قشنگن اونجا با کلی وسایل پزشکی می بینی رو یونیت دراز می‌کشی خیلیییی حس قشنگیه 

ولی بعد گذاشتن سیم ها باید تو غذا خوردند احتیاط کنی و تا دو روز اولش درد دندون داری روز سوم هم هست دردش اما کمتر  

و ماهی هم یک بار تا دو سال نهایتا باید بری برای تعویض سیم

فضای خیلی خوبیههه 

ولی من از موقع در آوردن سیم و گذاشتن نگهدارنده نوک زبونی میگم س و ز رو و این خیلی زجرم میده قبل از ارتودنسی به دکترت بگو و این برای من خیلییی مشکل بزرگیه حتما حتما در نظر داشته باش اینو 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...