خب اگه تایپیک بد بود تعطیل بشه، چرا بقیه دعوا میکنن تایپیکو تعطیل میکنن، کسی خوشش نمیاد از موضوع بحث یا نیاد دعوا راه بندازه یا اگه دعوا کرد تعلیق شه، اینجوری میشه که هرکس از موضوع تایپیک خوشش نیاد دعوا راه بندازه تایپیک و تعطیل کنه، واقعا یعنی چی!؟
شاعر اگر سعدی شیرازی است، بافته های من و تو بازی است...
باور میکنی اگه ادمای بی ادب و اونایی ک توهین میکنن رو تعلیق کنن ۹۰٪ کاربرای این سایت پاک میشن؟
من هرکیو دیدم همینه
خیلی کم خانوم با شخصیت دیدم
متاهل💍❤ در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جای تاسفه ولی چه میشه کرده هستن کسایی که نمیتونن یا نمیخوان حقایق رو بفهمن فقط میگن شما اشتباه میکنی یا بدتر ازون میگن به این فیلم واین جایزه افتخار میکنیم