2777
2789
عنوان

مرده خیلی بد نگاه میکنه

152 بازدید | 20 پست

من روز های زوج کلاس شنا میرم ، بعد هر هفته شنبه یه آقاهع جلو در وایساده همینطوری زل میزنه به من .

نگاهشم خیلی هیزه سنشم فکر کنم ۴۰ سال باشه .

من استایلمم کاملا پوشیدس 

یه بار دیگه داشتم با دوستم می‌اومدم دو تامونو همینطوری نگاه کرد ، چیکار کنم باهاش اعصابمو بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو چی اینقدر دیدن داره چرا مردم رو دید می زنی اصلا مردتیکه هول( من یکم زبونم تیزه حالا شما این آخری رو دل به خواهی در نظر بگیر)

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

نگاش نکن،بهشم فکر نکن،همینزیاد پیش میاد این موارد،نمیشه که باهمه درافتاد

نمی‌خوام در بی افتم ولی آدم باید شعور داشته باشه اومده جلو در استخر خانما هیز هم نگاه می‌کنه 

بهش بگو چی اینقدر دیدن داره چرا مردم رو دید می زنی اصلا مردتیکه هول( من یکم زبونم تیزه حالا شما این ...

فکر خوبیه ، خودم تنها باشم استرس میگیرم ایندفعه که با دوستام بودم حتما بهش میگم 

از این نگاهها متنفرم تو بانک همین جور یه نفر نگاه می‌کرد ول کن نبود مجبور شدم برم یه بانک دیگه کارم ...

یه مشت هول مریض ریخته تو خیابونا 

اگه باهاشون برخورد بشه از این غلط نمیکنن

از این نگاهها متنفرم تو بانک همین جور یه نفر نگاه می‌کرد ول کن نبود مجبور شدم برم یه بانک دیگه کارم ...

اوووه چه حساس

بابا بی خیالش میشدی کارتو انجام میدادی،چه حوصله ای داشتی رفتی یه بانک دیگه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

فکر خوبیه ، خودم تنها باشم استرس میگیرم ایندفعه که با دوستام بودم حتما بهش میگم

حتما بگو واقعا ادم چقدر می تونه سطح شعور پایینی داشته باشه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎