سلام دوستان من دیروز پیش یه اقایی دعا کردم ،سه تا برگه بهم داد گفت گفت با فلفل سیاه بسوزون ،حالا حرفاش یادم رفته فک کنم گفت هر روز یه کاغذو آتیش بزن ،ولی من هر سه تارو در عرض ده دقیقه آتیش زدم ،ایرادی نداره؟
الکیه همش ازین سوزوندنیا من انجام دادم یه مدت فکر کنم گناهم هست اصلا هیچ اثر مثبتیم نمیبینی ولی یکی گرفتم از یه جا نوشتنی بود همونروز اثر کرد و بعدنم بدتر شد زندگیم هرچیم گرفتم ازش بعد از اون حتی فایده ای نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون اجنه الان قاطی کرده نمیدونه تو ده دقیقه به کدوم زخم مرحم بزنه
😂😂خیلی باحال بود
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
خیلی چله زیارت عاشورا گذاشتم بعضی موقع ها سر نماز کلی گریه میکنم ک خدا حاجت دلمو بده شمام توروخدا دع ...
اسمت چیه گلم تا با اسم برات دعا کنم
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕