2777
2789
عنوان

اگر لطف کنین ب تاپیکم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 73 پست
نه اصلا اینکه سینه هات کوچیکنو  هی بهش نگو بعد یه مدت شروع میکنه ایراد بگیره اما هی بگو مثلا خو ...

😃😃 خودم واقعا دوس دارم میگم شبیه مدلاس

ولی چرا ب من توجه نمیکنه

البته نمیدونم برای تو تاثیر داره یا نه 

چون دیگه از سن رشدت خیلی گذشته 

باید قبلا به فکرش میبودی 

ولی ورزش های بالا تنه به نظرم شاید بتونه کمکت کنه هم رو فرم بیای هم به سایز مورد علاقه برسی 

ولی باز تحقیق کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😃😃 خودم واقعا دوس دارم میگم شبیه مدلاس ولی چرا ب من توجه نمیکنه

مشکل از جای دیگس عزیزم اعتماد بنفستو از دست نده ببخشین سوال میپرسم دوست نداشتین جواب ندین اما یعنی وقتی لباسای باز میپوشین بهتون توجه نمیکنه؟یا رابطتون خیلی کمه؟

من هرچی لباس کوتا موتا میپوشم ب من توجه نمیکنه !

شاید کلا مدل توجهی نیس

خیلی مردا اینجورن

ب زنای دیگه زیرزیرکی توجه میکنه؟؟ نگاه خیره ازش رو کسی ک درشت تر باشه دیدی؟؟؟ مثلا جایی ک‌فک‌میکنه حواست نیس؟

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
شاید کلا مدل توجهی نیس خیلی مردا اینجورن ب زنای دیگه زیرزیرکی توجه میکنه؟؟ نگاه خیره ازش رو کسی ک ...

نه طفلک اصلا بدچشم و اینا نیس

ولی خب فیلم میبینیم تو فیلم خارجیا همه سینه های خوشگل و چاک سینه دارن، من خودم حساس شدم...هیچی ندارم

نه طفلک اصلا بدچشم و اینا نیس ولی خب فیلم میبینیم تو فیلم خارجیا همه سینه های خوشگل و چاک سینه دارن ...

یکی از دوستان چیز جالبی گفت

خودت بزرگش نکن..تو دلت عب نداره جلو روش نگو

بعدشم همینی ک هستی رو دوس داشته باش

همه‌ک سایز هم‌نمیشن

ی خواهر دارم از بس نداره برادره تقریبا

ولی چیزی از ارزش هاش کم‌نمیشه🙈

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد