2777
2789
عنوان

اگر لطف کنین ب تاپیکم بیاین

270 بازدید | 73 پست

سلام من 36 سالمه.سایز بالاتنم خیلی کوچیکه.75 شاید

بچه ندارم.

تو خونه حوصله ندارم لباس زیر بپوشم.در حقیقت فقط وقتی میرم بیرون لباس زیر میپوشم.

میتونه تاثیر داشته باشه تو کوچیک موندن سینه؟ ! 😶

همسرم ب بدنم زیاد توجه نداره.با خودم میگم شاید بخاطر این مساله س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم سوتین اسفنجی باعث کوچیک شدنش میشه، ولی بدون سوتین، نهایتن یکم افتاده میشن

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسر المستودع فیها بعدد مااحاط به علمک و احصاه کتابک

اینا عادیه خیلیا سینه های کوچیک دارن منم خیلییییی اندامم قشنگه یعنی بقیه این اعتماد به نفسو بهم دادن ...

همسر منم میگه دوس نداره بزرگ

خودمم خیلی راضیم

ولی میگم لابد واس دلخوشی من میگه

راهی وجود نداره ب جز جراحی، که بشه بزرگ بشه؟ 

با روغن کرچک اصل یه مدت ماساژ بدی بزرگ میشن

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسر المستودع فیها بعدد مااحاط به علمک و احصاه کتابک

همسر منم میگه دوس نداره بزرگ خودمم خیلی راضیم ولی میگم لابد واس دلخوشی من میگه

نه اصلا اینکه سینه هات کوچیکنو  هی بهش نگو بعد یه مدت شروع میکنه ایراد بگیره اما هی بگو مثلا خواهرم گفته خوشبحالت چه سینه ها خوشگلی داری سینه بزگ زشته و از این حرفا