2821
2789

چه میدونم.. نمیخوامم بدونم😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختردومم خیلی مرد ایده آلی می بینه گلزار رو می خوام از سرش بندازم 

نه اینکه کشته مرده اش باشه ولی خوشش میاد ازش فکر میکنه خوش قد و هیکله

ولی من می خوام حتی در این حدم ازش خوشش نیاد با اینکه سطحیه

به نظرتون در حد ایده آل دیدن اشکالی داره؟

من مشکل دارم یا دخترم

‌                                                                                         

هروقت اسم گلزار میاد یادم ب کلیپی میفته ک میپرسید دنیارو بدون گلزار تصور کنید اونام های های میزدن زی ...

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
هروقت اسم گلزار میاد یادم ب کلیپی میفته ک میپرسید دنیارو بدون گلزار تصور کنید اونام های های میزدن زی ...

نه خداروشکر دختر من این جوری نیست اتفاقا کلیپ اون دخترارو آورده بود نشونم می داد می خندید بهشون

‌                                                                                         

نه خداروشکر دختر من این جوری نیست اتفاقا کلیپ اون دخترارو آورده بود نشونم می داد می خندید بهشون

🤣🤣🤣🤣من هروقت دلم میگیره میبینمش

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
🤣🤣🤣

بعد اون کلیپ یجوری دیگه زندگی کردم و به زندگیم امیدوار شدم

به خودم میگم ببین اینجور ادمایی بدتر از تو تو دنیا هستن برو خداروشکرکن ک اینجوری نشدی

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
بعد اون کلیپ یجوری دیگه زندگی کردم و به زندگیم امیدوار شدم به خودم میگم ببین اینجور ادمایی بدتر از ...

البته اونا نوجوون هستن شاید بعدا تغییر کنن مثلا من خودم توی سن اینا بی جنبه تر از الان بودم و احساساتی تر ولی اگه با همین فرمون پیش برن به خودکشی ام می رسن

‌