2777
2789

من ساعت یازده بیدار شدم نتم رو روشن کردم دیدم شوهرم دو سه تا کلیپ فرستاده واسم کلیپ عاشقانه ...

از اون موقع تا الان آنلاین بود تو ذهنم اومد نکنه داره خیانت می‌کنه بهم که همش انلاینه دو سه ساعته چکار می‌کنه حتما داره چت می‌کنه 😭کلی با خودم کلنجار رفتم که حس زنا دروغ نمیگه حتما داره ی غلطی می‌کنه و ...

الان زنگ زدم کلی فحش و دری وری گفتم فک کردی من نفهمم با سه چهار تا کلیپ گولم میزنی میری پی خوش گذرونی 😭💔گفتم چ غلطی می‌کنی با کدوم خراب میچتی دو ساعت گفت ب امام حسین ب جون پسرم ب مرگ مامانم فقط وقتم آزاد بود اکسپلور بودم از بیکاری  😔😭گفت ب هر چی که تو بگی قسم من حتی ی نقطه ام از صبح واسه کسی غیر تو نفرستادم ...خیلییی ناراحت شد چکار کنم حالا؟تورو خدا فقط بگید چکار کنم از دلش در بیاد 

فقط گفتم بخدا من چون خیلی دوستت دارم نمیخوام خدایی نکرده...

گفت ولش بیخیال کار نداری 😭😔بعدم با شرمندگی خداحافظی کردم 

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.