2777
2789
عنوان

چادری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 126 پست
من با خودم جنگ ندارم سعی کردم به شما بگم که این زن ستیزیه  پندای شما بیشتر برای دوره قاجاره که ...

وای. واقعا کاغذ گذاشتی جلوت هی داری از روش تایپ میکنی؟ ۴تا کتاب بخون حداقل کلمات جدید ب کار ببر. همش ۱۰خط مینویسی و تکراری

ولمون کن بابا 

دیگم ریپ نزن فک کردم میشه باهات صحبت کرد ولی...امان از بیسوادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضمنا غیرت این نیست ک ادم ب پوشش زنش گیر بده و مجبورش کنه چادر سر کنه دوست عزیز

دوست عزیز 

مجبورشم کنه به نفع خانومه س .

هر کس عقیده ای آره به هرحال 

من نظرمو گفتم 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

اینکه یه مرد زنشو از کار نادرست بازداره بده!شمامقایسه میکنی با مردی که زنشو بی حجاب کنه!!!!خب اولی د ...

شما نمبخواد به من پند بدی  

شما اول برو یاد بگیر خدا نگفته اطاعت کنی از کسی 

من کاری با شما نظرات برده گویانت ندارم مگه ادم برده هیت که اطاعت کنه 

چرا یکی از اینارو برای مردا نمیگن مگه زنا خودشون عقل ندارن که باید از کسی اطاعت کنن؟؟

کاش کسایی مثل شما نظر ندن جایی 

مرد و زن برابرن  

پس مردای بی‌غیرتی که زناشون مثل عروسک میکنن میفرستن تو جامعه خیلی پاکن!!!!یا مردی که میخواد زنشم عاق ...

یا خداااااااا...مگه هنوز هستن این حرفا؟؟؟چی میگی خدایی؟؟؟عروسک؟مردی که به زنش حق انتخاب نمیده لابد باغیرته؟چرا از اسارت نمیاید بیرون؟چرا فک نمیکنید زن مسول خودشه...چرا فک نمیکنید زن میتونه تصمیم گیرنده باشه...اصلا چرا مردایی که به خودشون میرسن عروسک جنسی نیستن؟مردایی که میرن باشگاه هیکل خوبی دارن بازوهاشون بیرونه چرا نماد بیغیرتی مادرانشون نیستن؟؟؟؟