2777
2789
عنوان

چادری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 126 پست
الان شما چادری همسرتون بیاد به شما بگه داریم نبریم خارج از کشور حجابتو بردار همینقدر درکش آسونه الان ...

وا چرا جنگ داری با خودت؟! حوصله جواب دادنتم ندارم فقط گفتم ک واسه یه جملت ناراحت شدم ک جوابتم دادم.

خواه پند گیر خواه ملال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی گفتم. شما گفتی هرکی همسرش این حرفو بزنه ینی زنای دیگه رو نگا میکنه!!!! خب آدما با هم اعتقاد خ ...

اره دقیقا یعنی چشم پاک نیست وگرنه جه اجباری داره بخواد حجاب همسرش پوشیده باشه جز اینکه نمیخواد کسی مثل خودش به زنش نگاه کنه  مگه ایشون روزی که میومده خاستگاری ندیده بوده پوشش ایشونو؟ وقتی کسی میاد خاستگاری یعنی طرف مقابلو همونجور که هست میخواد نکه خرش از پل گذشت بگه چادر بپوش ... 

ادم ناراحت میشه بقیه میان به این جنایت میگن غیرت و عاشقی واقعا متاسفممم 

دروغ نمیگه خیلی ثابت شدس ایشون کمبود اعتماد ب نفس داره مشکل ریشه ای هست 

من حرفم اون نیست

من حرفم اینه که چرا باید به شوهر این خانوم که حتی یه بارم تو عمرش ندیدتش بگه چشم ناپاک

چرا باید چیزی رو که نمیدونه بگه

چرا باید تهمت بزنه

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
خب اگه حرف زنم بچربه میتونه هم اعتقاد خودش کنه. فرقی نداره ک  من اصلا منظورم زن و مرد نیس. کلا ...

نه خیر چربیدن از زور میاد آدما صرفا اختیار دارن یکی با معیارهای خودشون انتخاب کنن ...حق ندارن نامزد کنن یه نفرو دلبسته کنن بعد بگگن حالا چادر بزار...حالا چادر نزار ...مانتویی شو چادری شو ...یا خونامایی که میبینن شوهرشون چطوریه میخوان کلا عوض شه...ماها حق نداریم این کارو بکنیم....مه گرو کشیه هرکی زورش چربید حرف اون باشه

من چادر رو علاقه ای ندارم و درک نمیکنم... و تو سن بالاتر از شما اصلا به ازدواج فکرنمیکنم که بخوام زندگیم رو بنای حرف یه غریبه تغییر بدم

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م
الان شما چادری همسرتون بیاد به شما بگه داریم نبریم خارج از کشور حجابتو بردار همینقدر درکش آسونه الان ...

اینکه یه مرد زنشو از کار نادرست بازداره بده!شمامقایسه میکنی با مردی که زنشو بی حجاب کنه!!!!خب اولی درسته وباید همینطور باشه .خدا هم گفته از پدرو مادر وهمسر اطاعت کنید تاجایی که شما رو به گناه ومعصیت نکشونه.حالا خودت قضاوت کن کدوم درسته.مردی که باعث بی حجابی زنش میشه یا باعث میشه زنش حجاب داشته باشه!!!!

وا چرا جنگ داری با خودت؟! حوصله جواب دادنتم ندارم فقط گفتم ک واسه یه جملت ناراحت شدم ک جوابتم دادم. ...

من با خودم جنگ ندارم سعی کردم به شما بگم که این زن ستیزیه 

پندای شما بیشتر برای دوره قاجاره که زنا ضعیفه بودن نه الان حداقل به درد من نمیخورن

امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم 

نظر شما برای من  محترم هست ولی جدا اگاهی لازم رو  در باره حقوقتون در زندگی زناشویی بخونید❤️

نه خیر چربیدن از زور میاد آدما صرفا اختیار دارن یکی با معیارهای خودشون انتخاب کنن ...حق ندارن نامزد ...

افرین. خودتم ک جواب منو دادی. ادما با معیارهای خودشون انتخاب میکنن. منم همینو میگم دیگه 

یکم رو انتخابت فکرکن تازه انتخاب کردی یهو از روی هیجان نباشه دوروز بعد بگی نمیخوام

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
سلام منم مانتویی شدم بعد ۲۰و چند سال

منم مانتویی شدم قبل ازدواج مانتویی بودم شوهرم خودشو کشت تا چادریم کرد الان دیگه بمیرمم چادر نمیپوشم 

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
بگو از مردای مرد سالار و زورگو خوشم میاد

نه زور نیس .

اگرم زور باشه از بی غیرتی خیلی بهتره .

بدم میاد تو خیابون که میبینم بعضیا وقتا شورشو درآوردن. تو بی بندو بازی .

تعجب می‌کنم چجوری شوهرشون چیزی نمیگه یعنی اینقدر بی غیرتی زیاد شده

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂