2777
2789
عنوان

چادری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت دوست داری اره اگه نه نیازی نیست خودت تغییر بدی مگه‌اون اقا تغییر میده پوشش اگه تو دوست نداشنه باشی 

اگه دوست نداری بگو من‌همین بودم همین دیدی بپسند 

حتما مراقب باش وسواس نباش یه وقت

من قدم بلنده با چادر میشم عین درخت چنار به همین دلیل مسخره میکردن منم به شدت از چادر متنفرم شوهرمم بعضی جاها مجبورم می‌کنه بپوشم منکه شوهرمو حلال نمیکنم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

کسی مسخره نمیکنه به کسی مربوط نیست حتی به نامزدت..اگه خودت از ته قلبت دوس داری چادری شو

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

اگه علاقه داشتی نمیگفتی مسخرم میکنن🙂

خو مسخره کنن 

چی میشه مگه ؟

اونا دهن خودشون کثیف میکنن ..♥️

بنظرم سرت کن تصمیم درستیه

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بدون اجازه دخالت توی چیزای شخصیتو به همسرت دادی

منتظر باش بیاد برید برای تو رنگ شورت انتخاب کنید 💔

ادما تغییر نمیکنن خب 

تو الان فقط  داری علاقتو توجیه میکنی

کسی که یخواد پوشش همسرش بسته باشه یعنی چشم پاک نیست و به اندام زنا نگاه میکنه و میخواد کسی به اندام زن خودش نگاه نکنه همین!

مرسییی

تبریک میگم. 

اتفاق خوبی هست چادری شدن وچادری موندن.

آخرتت رو دریاب .

موفق باشی 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )