2777
2789
عنوان

از گربه بدم میاد متنفرم😪🤢چندش کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 31 پست
چرا گربه میاد قبلن نبود،کک گربه معروفه که

من شنیدم رو گربه اب بریزی اولا بدنت زیگیل میزنه بعدشم گربه نفرین کنه درجا میگیره نباید اذیتشون کنی

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
اه اه خیلی تفرت انگیزن گربه ها اگر یه تار موش وارد رحم زن بشه زن رو نازا میکنه و عفونت شدید رحمی میا ...

چه تصور بدی ازشون دارید.اصلا همچین چیزی نیست..دوست من سالهاست گربه داره بچه هم داره عفونت هم نگرفته.گربه خونگی موش نمیخوره..محض اطلاع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گربه میاد قبلن نبود،کک گربه معروفه که

چرا اتفاقا گربه کک میاره، حتما از این کثیف هاست🤮

مواظب بچه هات باش ، مریضی نگیرن

من بودم هر وقت میومد میزدمش تا بره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

چه تصور بدی ازشون دارید.اصلا همچین چیزی نیست..دوست من سالهاست گربه داره بچه هم داره عفونت هم نگرفته. ...

خواهرمو برده بودیم بیمارستان پاشو عمل کنه هم تختیش موی گربه رفته بود داخل ریه اش و رحمش نازا شده بود و عفونت تمام ریه اشو پر کرده بود دکترا میگفتن خیلی نجسه گربه و همینطور سگ درسته گربه خونگی موش نمیخوره ولی خب غریزه اشه و توذاتیشه اگه ببینه حتما دنبال میکنه و میخوره

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

اونجایی که می‌ره رو یه جوری قفل کن نتونه بره

بچه هاشو بذار تو کوچه ببره یه جای دیگه

به خودش دست نزن چون گربه ها وقتی بچه دار میشن وحشی میشن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خواهرمو برده بودیم بیمارستان پاشو عمل کنه هم تختیش موی گربه رفته بود داخل ریه اش و رحمش نازا شده بود ...

یا خدااااا😯

منم شنیده بودم سگ و گربه داخل خونه مریضی میارن ولی فکر نمیکردم تا این حد

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

واقعا که.. شنیدید گربه صدقه خوره؟ من به این باور اعتقاد دارم. وقتی بهتون پناه اورده چجوری دلتون میاد همچین حرفی بزنید بالاخره اونم جون داره زنده ست خدا خلقش کرده من واقعا نمیفهمم بعضیا نوشتن بزنش بعضیا نوشتن بنداز گونی تو بیابون ول کن و این حرفا. فقط میتونم بگم خیلی سنگدلید.اینم بگم به استارتر جان که عزیزم این گربه و بچه هاشم یه مدت هستن بعد میرن نگران نباش. در مورد کک هم روغن صدر بگیر باهاش دست و بال خودت و بچه هاتو چرب کن گاهی. سمتتون نمیان. برای خونتون هم اگر دستگاه بخور داری عصاره اصطخودوس بریز بزار کار کنه. کک ها از اینا متنفرن. و اینم بگم ضعیفترین شوینده حتی مایع ظرفشویی کک هارو تجزیه میکنه و از بین میبره پس هر چیزی که فک میکنی کک داره رو بشور. کک ها از سرکه و ابلیمو هم بیزارن و دورشون میکنه. نهایت کمکم این بود. دیگه خودت میدونی

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
خواهرمو برده بودیم بیمارستان پاشو عمل کنه هم تختیش موی گربه رفته بود داخل ریه اش و رحمش نازا شده بود ...

این همه ادم سگ و گربه دارن اینطور نشده. عجیبه!

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
عوضی دز حیاط بیرون هم میره ولی دوباره میاد نکبت

کک از گربه نیست چه دل سنگی هم داری خوبه خودت مادری و اینطوری با یه مادر که پناه آورده رفتار میکنی یعنی ایرانیا هر بلایی سرشون میاد حقشونه. همه جای دنیا دوست دارن بچه هاشون کنار حیوانات بزرگ بشن بعد اینجا رفتارارو ببین