2777
2789
سلام عزیزم خدا رو قسم به حق پهلوی بشکسته حضرت زهرا هر چه زودتر شفای عاجل ولباس عافیت بپوشد. 

سلام عزیز دلمممم

یک دنیا ممنون واسه دعای از ته دل و قشنگتون

امیدوارم همیشه بهترینها نصیب قلب مهربونتون بشه

خداروشکر معجزه شد و مثل همیشه لطف خدا شامل حالمون شد

خدا میدونه چه روزگار سختی گذروندیم من که یک دیوانه به تمام معنا شده بودم در هر صورت گذشت و معجزه شد

خدایا شکرت❤️
سلام عزیز دلمممم یک دنیا ممنون واسه دعای از ته دل و قشنگتون امیدوارم همیشه بهترینها نصیب قلب مهربو ...

وای چقد خوشحال شدم انشاالله همیشه خوش خبر باشین وهمیشه آرامش توی زندگیتون باشه اونقدر به دعای شما   اعتقاد دارم هنوز بعد از چند سال آشنایی گاهی یاد مهربونی شما می‌افتم. خیلی التماس دارم عزیزم برای بچه های من هم دعا کن. 🙏🌷😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد خوشحال شدم انشاالله همیشه خوش خبر باشین وهمیشه آرامش توی زندگیتون باشه اونقدر به دعای شما&nb ...

فدای قلب مهربونتون بشم من❤️❤️❤️❤️یک دنیا ممنون واسه دعاهای دلنشینتون

شاید باورتون نشه هر چند من شما رو سعادت نداشتم از نزدیک ببینم اما خیلی حس خوب و نزدیکی بهتون دارم و خیلییی زیاد دلم واسه اون روزهایی که دور هم جمع بودیم و دعا میخوندیم یه ذره  شده،همیشه بیادتونم و با پیامتون روزم رو ساختین و بسیار خوشحالم کردین.

امیدوارم قدرت بیکران الهی عزیزانتان را غرق در خوشبختی و موفقیت کنه و همیشه شاهد‌ شادیهاشون باشین و بهترینها نصیب قلب مهربونتون بشه همیشه❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت❤️
فدای قلب مهربونتون بشم من❤️❤️❤️❤️یک دنیا ممنون واسه دعاهای دلنشینتون شاید باورتون نشه هر چند من شما ...

یه دنیا ممنون عزیز دلم که پراز انرژی ممثبت هستین واقعا منم شما رو حضوری ندیدم اما وقتی به شما پیام میدم آروم میگیرم. از خدا برات آرزوی خوشبختی موفقیت وعاقبت بخیری خواهانم. روز جمعه س این صلو اتم برای آرزوهای قشنگت 🙏اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏😍😘🌷

یه دنیا ممنون عزیز دلم که پراز انرژی ممثبت هستین واقعا منم شما رو حضوری ندیدم اما وقتی به شما پیام م ...

فداتون شم عزیز دلم

یک دنیا ممنون واسه محبت ها و دعاهای قشنگتون

امیدوارم حضرت محمد همیشه پشت و یار و یاور خودتون و عزیزاتون باشن

همیشه بیادتونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت❤️

سلام دخترگلم عزیزدلم ....کجایی خیلی نگرانم مریم جون من چطوره ؟؟؟فقط یه کلمه برام بنویس خودت ومریم جون درچه حالی هستید....خوبید؟

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام عزیز دلمممم یک دنیا ممنون واسه دعای از ته دل و قشنگتون امیدوارم همیشه بهترینها نصیب قلب مهربو ...

سلام استاتر یه کابر بود سها تاپیک زد خودکشی کنه ازش خبر داری ،خانوادش کتکش زدن به عشقش نرسه

سلام دخترگلم عزیز دلم همچنان ازت بیخبرم ونگران چرا جواب نمیدی فقط یک کلمه بنویس خوبی ومریم جون هم خوبه خواهش میکنم خیلی خیلی دل نگرانم این لطف روبکن وزحمت بکش وبنویس که خوبی ومراازنگرانی بیرون بیآور ممنونم ....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام عزیز دلممممیک دنیا ممنون واسه دعای از ته دل و قشنگتونامیدوارم همیشه بهترینها نصیب قلب مهربونتون ...

سلام عزیزم خوبی الهی فدات بشم نمیدونی چقدر خوشحالم نذر کردم تا اسم کاربریت یادم بیاد اگه هستی برام پیام بزار 

سامارا هستم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔