2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها🦄🌱میخوام با هم درس بخونیم ب تهشم فکر نکنیم 🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست
😂🤣چراااا من خیلی بدشانسم اگه ۲۴ روز زودتر ب دنیا اومده بودم شهریوری میشدم و باید پارسال کنکور ...

😂😂😂😂😂😂قربونت برم منم 19 سالگیم تموم میشه وقتی میرم دانشگاه دیگ تازههههههه اگ امسال اوکی شه اگه نشه ک 20 سالگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂قربونت برم منم 19 سالگیم تموم میشه وقتی میرم دانشگاه دیگ تازههههههه اگ امسال اوکی شه اگه ...

🥴🤧چرا اخهههه چراااا ی کاربری ۲۰ سالشه سال ۴ پزشکی میخونه سه تا زبانم بلده ما تازه ۲۰ سالگی بریم دانشگاه 😢

😂😂😂😂😂😂قربونت برم منم 19 سالگیم تموم میشه وقتی میرم دانشگاه دیگ تازههههههه اگ امسال اوکی شه اگه ...

چه رشته ای هستی؟

لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید .  ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید  
من دوازدهمیم یه ماه دیگه کنکوردارم میخوام این یه ماه ۱۰۰خودمو بزارم😌

ببین عزیزم من اعتقاد دارم مجازی هیلی لطمه میزنه دوس دارم همین جا قول بنویسیم و 30 روز دیگ بیایم بگیم تموم خودمون رو گذاشتین وسط یا ن 

اخه حتی همین نینی سایت هم واقعا اعتیاد میاره چ برسه تلگرام و یوتیوب و اینستا و هر اپ دیگ