2777
2789

اگه توی خیابون یه بچه با رفتاری عجیب یا سندروم داون ببینین که مثلا داره به سمت شما میاد یا بخواد چیزی از شما رو بی اجازه برداره یا مثلا بهتون ضربه بزنه یا هر کاری که شما خوشتون نمیاد چه رفتاری از خودتون نشون میدین؟ 

سندروم داون که چهره اش مشخصه و میشه گفت خیلیا مراعات میکنن

سی پی و فلج مغزی هم از حرکات و راه رفتنش مشخصه و اونها هم معمولا مورد ترحم قرار میگیرن

اما بچه های بیش فعال یا طیف اوتیسم چون ظاهری طبیعی تری دارن رفتارشون برای خیلی از ادمها، بی ادبی و بی تربیتی تلقی میشه و اکثرا واکنش بد از دیگران میگیرن و ممکنه الان از شما واکنش بد بگیرن و پرخاشش رو سر فرد بعدی خالی کنن و هی این واکنش بد بیشتر و بیشتر بشه

من با یک گروه از مادرای فرزندان خاص همگروهم که خیلی خیلی دارن اذیت میشن

هم از بیماری فرزندشون دلشون خون ه

هم از طرف افراد درجه یک زندگیشون مورد بی مهری و سرزنش و... قرار دارن

هم تحت فشار مالی بخاطر درمان و کاردرمانی و....

و هم بازخورد های خشن و منفی یا ترحم آمیز ... 

و هم از سمت فرزندان بیمارشون مورد ضرب و کتک و گاز گرفتگی و فحش و..... مواجهن و مجبورن تحمل کنن

اکثرا این مامانا افسردگی میگیرن و مدتها کارشون گریه است

شوهراشون هم اگه مادر رو مقصر ندونن و با قضیه کنار بیان و برای خرج و مخارج اضافه حرفی نداشته باشن، اکثرا تمام کار و رسیدگی از بچه رو سپردن به مادر

گاهی مامانای خسته، تمام این فشارها رو میخوان سر اولین کسی که بهشون ایراد میگیره خالی کنن

میخوام خواهش کنم درک کنیم زندگی سخت این مامانا رو که دارن زیر این همه فشار له میشن و افراد کمی هستن که زخم دلشون رو درک کنن

لطفا اگه با بچه ای که داره مرتب جیغ میزنه یا فحش میده یا لگد میپرونه یا هر رفتار عحیب دیگه داره ، با خودمون فکر نکنیم که خوب تربیت نشده و بخوایم به مادرش گوشزد کنیم که در تربیت فرزندش کم کاری کرده

یک درصد احتمال بدیم شاید اون بچه رفتارش دست خودش نیست و بیماره یا تحت تاثیر دارویی قرار داره

نخوایم که مامانای اینجور بچه ها فرزندشونو توی خونه زندانی کنن و از دیگران دور نگه دارن تا ما راحت تر زندگی کنیم

(این تاپیک رو بخاطر تاپیکی که گفتن یه بچه سندرم داون دوچرخه بچه شونو دزدید و با اون بچه و مادرش دعوای لفظی کردن و گفتن دیوونه زنجیری جاش توی تیمارستانه نه پارک نوشتم

شاید اینجور دید منفی به بیماران ذهنی و خانواده هاشون کمتر بشه) 

آسمان همه ی ما آبی است .....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه باید خارج از خونه مدیریت بشه

به هر حال عابری هم که داره رد میشه و یک دفعه کتک میخوره،ممکنه عصبانی شه و نمیشه شماتتش کرد

زور این بچه ها اغلب زیاده

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

واقعا چقدر حقیرن اون ادمای که به دیگران مخصوصا بچه توهین میکنن اونم بچه مریض

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بچه باید خارج از خونه مدیریت بشه به هر حال عابری هم که داره رد میشه و یک دفعه کتک میخوره،ممکنه عصبا ...

تصورتون یکم اشتباهه. این اتفاق ها آنی میافته و خیلی اوقات والدین توان مدیریتش رو ندارن. بهتره بعد از هر اتفاقی مثلا همین کتک خوردن داخل خیابون یه ارزیابی کلی از اطرافمون بکنیم بعد واکنش نشون بدیم.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

افریده شدن اون بچه ها هم دست خودشون نیس

تایه حدی باید گنترل شه 

و اینکه اون احمقی ک همچین حرف زشتیو درباره بچه های بیمار زده بی شک عقلی در سرش نبوده براش متاسفم......

خواهر زاده خودم سندروم داون داره 

خیلی هم ارومه 

و اجازه هم نمیدم هیچ کسی درموردش چنین حرفی بزنه به هیچ وجه .....

#ایران🖤
بچه باید خارج از خونه مدیریت بشه به هر حال عابری هم که داره رد میشه و یک دفعه کتک میخوره،ممکنه عصبا ...

اره موافقم

اما گاهی نمیشه

و ممکنه بچه در حالی که مثلا بغل مادرش هست به بغلیش لگد بزنه

و اره اینجور بچه ها وقتی عصبی میشن پر زورتر هم میشن

شاید بهتر باشه که افرادی که میبینن بچه بیمار و عصبی جایی هست نزدیکش نباشن که اذیت بشن نه اینکه به بچه مریض ایراد بگیرن که درست رفتار کن

افریده شدن اون بچه ها هم دست خودشون نیس تایه حدی باید گنترل شه  و اینکه اون احمقی ک همچین حرف ...

اره اون طفلیا که خیلی معصومن

اگه کار اشتباهی هم ازشون سر میزنه مقصر نیستن توی دنیای اونها بعضی چیزها تعریف شده نیست یا جور دیگه تعریف شده

و. اصلا کسی نباید بهشون خرده بگیره

تصورتون یکم اشتباهه. این اتفاق ها آنی میافته و خیلی اوقات والدین توان مدیریتش رو ندارن. بهتره بعد از ...

اره خیلی وقتا آنی ه و نمیشه مدیریت کرد

والدین بیچاره اینجور بچه ها هم کاری جز شرمندگی ازشون ساخته نیست

اما گاهی همونجور که ماها تحت تاثیر هورمون و عوامل دیگه اعصاب نداریم ممکنم هست که اونها هم رفتار بدی نشون بدن

به نظرم والدین اینجور بچه ها هم جای دلسوزی دارن

یکی از دوستام میگفت پسر کوچیکش که طیف اوتیسمه گاهی بی دلیل میخنده و توی بی آر تی یا مترو دیگران با قیافه ی عاقل اندر سفیهی نگاهشون میکنن

دوستم میگفت من بخاطر نگاه های مردم گاهی وانمود میکنم دارم قلقلکش میدم یا دارم زیر گوشش براش جوک میگم تا فکر نکنن بچه ام دیوونه است

واقعا اشک توی چشمام جمع شد.... 

اره خیلی وقتا آنی ه و نمیشه مدیریت کرد والدین بیچاره اینجور بچه ها هم کاری جز شرمندگی ازشون ساخته ن ...

آره واقعا دیدم چقدر شرمنده میشن جوری که خیلی اوقات خودشون رو از خیلی از فعالیت های اجتماعی محروم میکنن و این دقیقا شروع فاجعه است. البته خیلی اوقات شروع میکنند با والدین دیگه با همین مشکل رفت‌وآمد میکنند که باز جای شکر داره.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش