2777
2789
خانوما
مامانای گل
همه بچه ها معصومن، همشون زیبان
باورکنید نیاز ب تبلیغ نیس..باور کنید!

خواهشا بچه ها رو وارد فضای رقابت اونم ب این شکل نکنید... حالا حالاها وقت دارن تا وارد فضای رقابتی کثیف ما شن!

بازم خودتون میدونید...ولی اصلا درست نیس!

*********************************^***

مجبور شدم این تیکه رو اضافه کنم

ما گفتیم امشب ختم این مسابقه اس اما انگار اینطوریا نیس..بازم ی مسابقه جدید دوباره با همون جایزه و همون روال یعنی بیشترین لایک گذاشته شده...

واقعا متاسفم... شاید من زیادی حساسیت رو این موضوع دارم ولی
باور کنید این اصلا "مسابقه" نیست!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من چند وقت پیش در جواب یه دوستی که از این قضیه ناراحت بودن گفتم چه اشکالی داره ، مادرن و ذوق بچه شون رو دارن !
اما.....

الان به معنی واقعی کلمه حرفمو پس میگیرم !

بسسسسسسههههههه دیگههههه!
بچه تون حتما باید فلان تعداد لایک داشته باشه؟؟؟
آخه چی بگممم!!

چارمینگ عزیزم درسته عزیزم حق باشماس اما خب چرا واقعا؟؟!!!!

بخدا من ک عکساشونو میدیدم همشون نازن و بخاطر همین نتونستم کسیو لایک کنم

بعد مسابقه باید رواصول باشه! ب نظر من ک اصلا صحیح نیس!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
کلا من درک نمیکنم دلیل این مسابقات چیه
دلیل شرکت دادن این فرشته ها تو این مسابقات چیه
دلیل تبلیغ و گرفتن لایک زورکی چیه
خوب اگر دوست دارید عکس بچه هارو بزارید اما این رقابت رو حذف کنید همه بچه ها در نوع خودشون زیبایی و نمک خاص خودشونو دارن

نگاره جان باور کن بچه ها نیاز ب تبلیغ ندارن!

نیاز جان واسه مسابقه عکس بچه ها اکثر تاپیکای امروز شده تبلیغ!

منم خودم مادر نیستم ولی بچه زشت تابحال ندیدم...بااینهمه تبلیغ واسه دوستاشون خب معلومه ی تعداد لایک بیشتری میگیره!