2777
2789
عنوان

بی بی چکم‌ مثبت شد ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 32 پست
خونریزی داری یا فقط چند قطره خون دیدی! به نظرم بارداری حتما دکتر برو شیاف بهت میده

لکه بینی فقط 

اینم بگم باز بی بی چک زدم منفی شد ازمایشم دادم منفی بود علایمم هم رفت واقعا چیزی در دست ندارم برم دکتر😭

ازمایشم دادم منفی بود خیلی گریه کردم لعنت ب این بی بی چکها همه اشناها و دوستام روز موعدشون مثبت شده ...

معمولا موعدو رد میکنه کم پیش میاد اینجوری مگه اینکه خیلی زود اقدام کرده باشن و بستگی به سیکلشون داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی داری یا فقط چند قطره خون دیدی! به نظرم بارداری حتما دکتر برو شیاف بهت میده

نه عزیزمن باردار نیست داره میگه پریود شده سر موعدش اونا موارد خاصن که تو حاملگی خونریزی دارن 

خیلی حس بدیه.

آره واقعا

ماهم خیلی خوشحال شدیم ولی خب دووم نیاورد دیگه

فقط شانس اوردبم به کسی نگفتیم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

دلیل چیه آخه..چکار کنیم اینطورس نشه؟ نکنه همیشه همینطوزی بشه

انگار یا اسپرم ضعف داره یا تخمک.... شرایط برای لانه گزینی مناسب نبوده

کلا یه روال طبیعیه ممکنه برای خیلی از افراد پیش بیاد و متوجه نشن چون بی بی چک نمی زنن

ولی گفته شده یه نشونه ی خوب برای آمادگی رحم برای بارداریه...ان شالله که همینطور باشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

انگار یا اسپرم ضعف داره یا تخمک.... شرایط برای لانه گزینی مناسب نبوده کلا یه روال طبیعیه ممکنه برای ...

واقعا میگید؟ آخه  چه آمادگی ای؟ وقتی نتونسته بچه رو نگه داره. ولی خدا از دهنتون بشنوه

ولی طبق چیزی که شما میگید اگه هر کدوم از چیزایی شما گفتید باشه ماه های دیگه هم تکرار میشه نه؟ 

واقعا میگید؟ آخه  چه آمادگی ای؟ وقتی نتونسته بچه رو نگه داره. ولی خدا از دهنتون بشنوه ولی طبق ...

نمی دونم به خدا

برای ماهم عجیب بود تاحالا همچین اتفاقی برام نیفتاده بود

تازه من ۱۲روز تاخیر داشتم آزمایشمم مثبت شد ولی بابتای خیلییی‌کم.... بی بی چکامم فقط هاله میتداخت هرروز پررنگ هم نمیشد

میدونستم اینجوری میشه

خودمونو باید تقویت کنیم ان شالله خدا دامن شما و همه ی منتظرا رو سبز کنه

واقعا میگید؟ آخه  چه آمادگی ای؟ وقتی نتونسته بچه رو نگه داره. ولی خدا از دهنتون بشنوه ولی طبق ...

ان شالله که تکرار نمیشه عزیزم این یه روال عادیه

اما اگه دوباره تکرار شد باید برید دکتر آزمایش بنویسه

حالا اینو بزارید رو حساب کاذب بودن بی بیچک...خودتونو درگیر نکنید

مال من چون تاخیرم زیاد بودو همه بی بیچکام مثبت میشد مطمئنم که بارداری شیمیایی بوده ولی شما که سر موعدتون لک شدید ان شالله چیزی نیست