2777
2789

بچه ها شوهرم همین الان زنگ زد ک میخوایم بریم خونه ی مادر بزرگم امشب 

بعد این جاری بزرگ من ک به معنای واقعی فتنه هستش و همه باهاش قطع ارتباطن همش خونه ی مادر بزرگ شوهرمه و به احتمال زیاد امشبم اونجاست حالا این خانم یجوری آتیش به زندگی همه به پل کرده ک از مادرشوهرم گرفته تا مامان خودم و بقیه جاری هام و برادر شوهرم همه از دستش عصبانی هستن البته ناگفته نباشه ک بیماری روانی داره حالا من امشب میخوام برم اگه دیدمش چیکار کنم ؟ چندوقت پیش مامانم و دیده بود خیلی سبک کرده بود مامانم اصلا جواب سلام مامانم و نداده بود

خودمم آخرین بازی ک دیدمش زمستون بود و دفعه ی اولی ک سلامش کردم جوابم رو نداد اما چون تو جمع بودیم آبروی خانواده ی همسرم و ارجیعت دادم و دوباره سلامش کردم ک زوری زوری یه سلام به من داد و بعدم پشت سرمون نشسته بود گفته بود ک بمن بی احترامی کردن.......حالا نمیدونم دیدمش چیکار کنم ک دوباره شر به پا نکنه 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بی محلی🤷

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامش هم نکنم؟

مثلا تو جمع نشسته تو یه سلام بلند به همه بکن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سلامش نکن گور باباش.

وای انقدر دلم ازش خونه ک دلم میخواست تلافی همه آتیش هایی ک بپا کرد و سرش در بیارم اما حیف ک از بچگی تو سرمون خوندن جواب بدی و با بدی ندیم

اصلا حتی برای سلام کردن هم با این ادم هم کلام نشو 

خیلی دلم میخواد اگه میدونستی چیکارا در حق زندگی هامون کرده دلت نمیخواست تو چشماش نگاه کنی اما خب دلم نمیخواد هم آبروی خانواه ی شوهرم بره و بگن دوتا جاری باهم دعوا دارن😔😔😔