2777
2789
عنوان

میخوام جاریم ک باهاش همه قهریم و ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری رفتار کن که انگار وجود نداره،سلام هم ندی بهش

از ایناست ک از کاه کوه میسوزه فقط  کافیه امشب اتو دستش بدی تا یک ماه پشت سرت حرف میزنه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
خیلی دلم میخواد اگه میدونستی چیکارا در حق زندگی هامون کرده دلت نمیخواست تو چشماش نگاه کنی اما خب دلم ...

پس تو جمعی ک اون هست بلند ی سلام دست جمعی بده همین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اگه نگات کرد یه سلام بده ولی در کل به نظرم جواب بدی رو نباید با بدی داد 

عزیزم من خودم از این همه تلخی ک برامون ساخت قلبم درد میگیره اما شما بگو چیکار کنم ک این خانم کینه و نفرتش و از ما برداره

عزیزم من خودم از این همه تلخی ک برامون ساخت قلبم درد میگیره اما شما بگو چیکار کنم ک این خانم کینه و ...

درک میکنم گلم متاسفانه همچین ادمایی ذاتشون اینجوریه سعی کن بی تفاوت باشی پیشش حرفی نزنی فقط در حد سلام احوال پرسی 

اگه همه به این کارا میشناسنش خب بزار بزاره

همه به اینکار میشناسنش اما خب بازم برای کسی مثل من ک روحیه ی حساسی داره سخته کسی به ناحق بدم و بگه

درک میکنم گلم متاسفانه همچین ادمایی ذاتشون اینجوریه سعی کن بی تفاوت باشی پیشش حرفی نزنی فقط در حد سل ...

مممنونم عزیزم راست میگی 

بزار حرف بزنه چه اهمیتی داره،مهم دلته که خنک میشه تحویلش نگیر اصلا

یوقت از نظر خانواده ی شوهرم کارم زشت بنظر نیاد؟ هرچند همه از دستش عاصی هستن

یوقت از نظر خانواده ی شوهرم کارم زشت بنظر نیاد؟ هرچند همه از دستش عاصی هستن

ن دیگه زشتی نداره،اونا اونو میشناسن شمارم میشناسن،بعدم نمیخاد ایقد اهمیت بدی ببین خودت چجوری راحتی