2777
2789
عنوان

دلم شکسته💔😔 مادرم

842 بازدید | 41 پست

امروز ابجیم امتحان داشت ساعت دو بعد گوشیشو قائمکی برد مدرسه منم از اونور قرار بود بابام بره دنبال ک از مدرسه زنگ نزد خودش اومد خونه 12سالشه بعد من به مامانم گفتم این گوشی برده اگه گم میکرد چی اگه یکی ی بلایی سرش میاورد چی 

بعدمامانم شروع کرد به قیافه گرفتن برامن انگار من چیکار کرد الانم خواب بود پاشدم ی لیوان چایی ریختم واسه خودم مامانم از خواب پاشده شروع مرده به تیکه انداختن به من ک اره این از دوستاش یاد نگرفته از تو یادگرفته تو اینجوریش کردی هرغلطی کنه از تو الگو میگیره منم فقط ی کلمع گفتم اه بهم گفت اه به اون قیافه نکبتت اه به نجاستت خوب باشه من زشتم اما ی مامان چجوری میتونه اینجوری کنه خودم 18سالمه الانم هنوز داره غر میزنه من چیکار کردم مگه!؟  

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامانا همشون همینن غر میزنه تموم میشه

اخه حرفای خیلی بدی بهم زد مگه من چیکار کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیشش بگو مامان پریودی یا با بابا دعوات شده ؟ بگو بزار سبک شی 😁

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
بگو این نجسی که میبینی نتیجه ازدواج شماست خوب و بدش با خود شما بوده

اخه نکه دختر کوچولوش بی نقصه فقط منم ک ایراد دارم به خدا هرچی میگنو گوش میدم 

عیب نداره به دل نگیر یه چیزی تعریف کن خندش بیاد حال دوتاتون هم خوب بشه

من باهاش حرف نمیزنم  من به قول خودش قیافم نجسه نکبته 

برو پیشش بگو مامان پریودی یا با بابا دعوات شده ؟ بگو بزار سبک شی 😁

ن بابا ماجرارو بالا گفتم همیشه اعصبانیتشو سر من خالی میکنه 

اخه نکه دختر کوچولوش بی نقصه فقط منم ک ایراد دارم به خدا هرچی میگنو گوش میدم 

بی خیال بابا بعضی از پدرمادرا اعصاب خوردیایه طول روزشونو رو یکی خالی میکنن معلومه از دیوارتو کوتاهتر دیواری پیدا نکردن.مادره دیگه چه میشه گفت بخاطر احترام مادریش تو‌چیزی نگو

بی خیال بابا بعضی از پدرمادرا اعصاب خوردیایه طول روزشونو رو یکی خالی میکنن معلومه از دیوارتو کوتاهتر ...

چیزی نگفتم فقط گریه میکنم هرچیم بگم فایده نداره