2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه راهکاری بدین

122 بازدید | 10 پست

واقعا دیگه بریدم

۷ ساله طلاق گرفتم بخاطر اینکه شوهرم کتکم میزد و خیانت میکرد بهم

الان همش تنهام تنهایی دیگه داره دیوونم میکنه

هر پسری میاد سمتم فک میکنه مطلقه ها هرزه هستن فقط میاد ک یه حالی کنه وقتی میبینه اهلش نیستم ول میکنه میره

چند وقت با یه پسری در ارتباط بودم امروز بهم گفت تو دختر خوبی هستی ولی من هیچوقت نمیتونم باهات ازدواج کنم اگه اسمتو پیش خانوادم بیارم منو میکشن و این حرفا

مگه من چه گناهی کردم که اینقد همه ازم فرارین

منم دلم میخواد ازدواج کنم 

ولی هرکی میفهمه طلاق گرفتم فرار میکنه

تو این ۷ سال نزاشتم دست هیچ مردی بهم بخوره اخه چرا فک میکنن هرکی طلاق گرفته ناپاکه و نمیشه باهاش ازدواج کرد ؟؟؟؟

چیکار کنم ؟؟؟😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی مهاجرت کنی؟ برای درس یا کار بتونی بری. اینجا فکرمیکنن هرکی یه بار جدا شد دیگه خیلی بده  حتی اگه دختر پاکی باشه. اما از نظرشون دختری که با هزارنفر بوده و سابقه ازدواج نداشته خیلی مورد خوبیه برای ازدواج 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نمیتونی مهاجرت کنی؟ برای درس یا کار بتونی بری. اینجا فکرمیکنن هرکی یه بار جدا شد دیگه خیلی بده   ...

نه شرایط مهاجرت اصلا ندارم

آره واقعا زیاد دیدم دخترایی که واقعا هرزه بودن و رو سر حلوا حلوا میکنن

نه شرایط مهاجرت اصلا ندارم آره واقعا زیاد دیدم دخترایی که واقعا هرزه بودن و رو سر حلوا حلوا میکنن

ان شاالله بهترین ها قسمتت بشه. سعی کن بیشتر با آدمایی که فرهنگ درستی دارن معاشرت کنی که بقیه فکرنکنن تو هم مثل خودشون بی جنبه ای

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عززیزم ازصب تودلم بغض بودالان ترکیدبااین حرفت...

ببخش تو رو خدا قصد ناراحت کردن نداشتم

فقط واقعا کم اوردم و هیچکس نیست ک بتونم باهاش حرف بزنم ایشابا حال دلت خوب خوب بشه زود