2777
2789

نه مثبته

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیم عکسش هست میشه بری ببینی ؟؟؟؟؟ استرس دارم

منو ببخش عزیزم اما من متخصص نیستم خودمم ۳ساله منتظرم فقط دوست دارم عکس بی بی چک مثبت ببینم.انشالله که بارداری🤲

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

میگم اگه ده دقیقه بعد جیشت بری جیش کنی تست بدی و یه هاله ی کمرنگ بیفته بعد ۳۹ روز یعنی بارداری ؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
شده اولش ب زور دیده میشد الان کامل مشخصه

منظورم همون بی بی چک نیستا، فردا یه بی بی چک دیگه بزن اگه باردار باشی پررنگ تر میشه، اول صبح بزن

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
منظورم همون بی بی چک نیستا، فردا یه بی بی چک دیگه بزن اگه باردار باشی پررنگ تر میشه، اول صبح بزن

اره الان سه روزه روز اول هاله محو ،روز دوم ی مارک دیگ بلافاصله هاله کمرنک ،امروز کامل مشخصه

منو ببخش عزیزم اما من متخصص نیستم خودمم ۳ساله منتظرم فقط دوست دارم عکس بی بی چک مثبت ببینم.انشالله ک ...

ان شاالله به زودی عکس بی بی چک مثبتتو میذاری عزیزم😍❤️

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم