2777
2789
عنوان

بعد سنو انومالی کی‌باید بریم‌سنو

280 بازدید | 41 پست

دکترم خیلی بیخیاله اصلا ازش راضی نیستم شرایطشم‌ندارم عوض کنم از اول حاملگی سه کیلو اضافه کردم که ماه قبلی دوباره یک کیلو کم کرده بودم حس میکنم بعدانومالی شکمم بزرگ تر نشده بعد انومالی که هفته ۲۰رفتم یکبار رفتم دکتر اونم چند روز قبل گفت فعلا سنو‌نیاز نیست برو بهداشت مکمل بگیر بخور وزنت اومده پایین الان ۲۸هفته هستم

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۴تا ۲۸ هفته بایدازمایش دیابت رو بدی بالای ۳۰هفته سونو وزن و رشدمیدن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
۲۸ هفته باید بری سونو رشد

خب چرا دکترم گفت فعلا نیاز نیست؟الان دوستام ۳۰هفتگی رفته وزن بچش کمه گفتن بایدزود تر زایمان کنه منم‌ترسیدم

منم دکترم خیلی بی خیاله ☹عزیزم من زیر دلم انگار زخمه تیرمیکشه هفته ۱۶ ام شما هم اینجور تاحالا شدین

عزیزم‌منم‌هفته ۱۶ هستم ولی اصلااا شکم‌ندارم‌شما شکم داری؟

ی ۱۲هفته ی ۱۸ هفته ی ۳۱ هفته میرن

اهان پس شاید دکترم همون ۳۱هفته مد نظرش بوده،این سنو مثل ان تی انومالی هست؟یا خود دکترم تو‌مطبش می‌تونه انجام بده؟

خب چرا دکترم گفت فعلا نیاز نیست؟الان دوستام ۳۰هفتگی رفته وزن بچش کمه گفتن بایدزود تر زایمان کنه منم‌ ...

خودتم میگی دکترت بیخیاله و ازش راضی نیستی

۲۸ هفته و ۳۲ هفته باید بری سونو رشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍