2777
2789
خیلیا تو بارداری خودشونو ول میکنن از لحاظ خوراک و تنبلی کردن ولی یه عده نه یکم کندتر ولی مثل قبل پی ...

آره ولی یهو دردت بگیره نمیرسی انجام بدی

من از قبل میخوام موهامو ببافم لااقل یه کرم ساده و تینت لب و لیفت ابرو بزنم مرتب باشم 😊  

منم خیلی خجالت کشیدم دکتر بی حسی دستمال اورد من دوبار بالا اوردم بیچاره گفت اشکال نداره بالا بیار خی ...

وقتی دراز کشیدی چجوری بالا اوردی برنگشت تو حلقت

وای تازه ناهار خوردم یجوری شدم😐

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ تاپیک خوبی باعث میشه منی ک اولین بارداریمه یکم ترسم از زایمان بریزه،خیلیا مراعات ک نمیکنن فقط بدیا ...

من انقدر استرس داشتم شدید تمام بدنم میلرزید گریه میکردم بدجور چون اورژانسی هم رفتم انتظارشو نداشتم کادر بیمارستان ارومم کردن دکترم باهام حرف میزد 

الکی نترس اصلا ترس نداره بعدا دیدم چقدر الکی ترسیده بودم 

من درد سزارینم در حد درد پریود معمولی بود اونقدرا که فکر میکردم وحشتناک نبود

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

نیم ساعت بعد از این که از اتاق عمل بیرون اومدم .دردم شروع شد مرگ به چشم دیدم  .خیلی خوشم اومد که انقدر سرزنده هستید .

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وقتی دراز کشیدی چجوری بالا اوردی برنگشت تو حلقت وای تازه ناهار خوردم یجوری شدم😐

نه دیگه سرمو کج کردم کناردهنم دستمال گذاشت 

این ریدن دغدغه ی من رو دوتا زایمانم بود .بخیر گذشت ولی🤣🤣

ینی اگه شکمت قبلش کار کرده باشه ببخشید گلاب به روتون 

بازم احتمال خطر هست؟😑 

من دلم نمیخواد روغن کرچک و از این داستانا بخورم میترسم از اس اس

من انقدر استرس داشتم شدید تمام بدنم میلرزید گریه میکردم بدجور چون اورژانسی هم رفتم انتظارشو نداشتم ک ...

واقن چ خوووب کاشکی منم همینطور باشم اخه اوایل بارداری خیلی سختی کشیدم ویار شدید داشتم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

نه دیگه سرمو کج کردم کناردهنم دستمال گذاشت 

اهاااااا

واقن چ خوووب کاشکی منم همینطور باشم اخه اوایل بارداری خیلی سختی کشیدم ویار شدید داشتم

من کل بارداریم استرس بود نزدیک ۳۵بودم هی گفتن مایع بچه داره زیاد میشه ازمایش دادم یبار گفتن مثبته دوباره گفتن تکرار باید کنی تکرار کردم یجای دیگه منفی بود اگه ازمایش مثبت بود یا بچم عقب مونده میشد یا دور از جونش کور میشد انقدر گریه کردم انقدر استرس کشیدم که نگو تاالان که سه سالشه کنارمه صحیح و سالم 

بارداری کلش استرسه نگرانیه ولی وقتی بچت سالم میاد بغلت انگار کل دنیارو بهت دادن 

سعی کن اروم باشی و لذت ببری براش خرید کن فکر نکن خیلی به چیزای منفی انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

ینی اگه شکمت قبلش کار کرده باشه ببخشید گلاب به روتون  بازم احتمال خطر هست؟😑  من دلم ...

من شب قبل زایمانم غذاکم خورده بودم خیلی....هرجی گفتن روغن واینا بخور من نخوردم ولی دردم ک شروع شده بود از ترس اسهال شده بودم دیگه تا موقع زایمان کلن تخلیه شده بودم🤣

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
آره ولی یهو دردت بگیره نمیرسی انجام بدی من از قبل میخوام موهامو ببافم لااقل یه کرم ساده و تینت لب و ...

خب اره این درسته ولی سعی کن همیشه موهاتو شونه کرده باشی

حالا ارایش هرروز نکن

ولی مرتب برو ارایشگاه ماه اخر دوبار برو بقیشو دیگران اومدن پیشت درستت میکنن تو ساک نوزادت لوازم ارایش شونه اینه جیبی بزار کارت راه میفته انشالله از این مامان خوشکلا بشی بعد زایمانت کنار نی نی سالمت

چ تاپیک خوبی باعث میشه منی ک اولین بارداریمه یکم ترسم از زایمان بریزه،خیلیا مراعات ک نمیکنن فقط بدیا ...

آره بابا دلخوشی ها و ذوقشم خیلی زیاده خب😍 

من آنقدر ذوق دارم واسه عروسیم انقدر ذوق نداشتم خخخخ