2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا بچه بدنیا اومد پریدم سر وسیله ارایشم زودی خوشگل کردم بقیه تو بیمارستان میگفتن چجوری میتونی&nbs ...

والا تا من بیام خوشگل کنم دیدم ی لباس نایلونی صورتی تنمه که سر خورده رفته از پشت زیرسرمه موهامم مونده زیر شونم نمیتونم تکون بدم بدنممو  همه فامیل هم قبل من ریخته بودن تو اتاق تا خودمو پیدا کنم ریختن سرم مبارکهه  موچ.موچ  انداختن  منم چون تو حاملگی زده بود ب دندون جلوییم و شکست اخراشم مثل موش میخندیدم و توبینیم حرف میزدم والا هرکی اومد ملاقاتم فک میکرد رفته یک مجروح جنگی ببینه 

فیلمامو میبینم که هر هر هم دارم میخندم ب مردم  با اون بینی ورم کرده 

😂😂واای منم وسط عمل سزارین بالا اوردم دوبار خیلی بد بود😖

منمممممم😔😔😔

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
من تا بچه بدنیا اومد پریدم سر وسیله ارایشم زودی خوشگل کردم بقیه تو بیمارستان میگفتن چجوری میتونی&nbs ...

در حالت عادی هم ارایش میکنی؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من ک دوروز درد طببعی کشیدم اخرم سزارین اورژانسی شدم.انقد امپول وسرم وصلم بود دستام همه جاش کبود و پرخون بود خداازشون نگذره.ارایش کجای دلم بود اونموقع.بافشار بالا ویهویی ام بستری شدم

ای جااان عزیزم خوبه که گذاشتن وسایلات رو ببری تو منم اگه یهو زایمان کردن قصد دارم بیمارستان خودمو م ...

میزارن ببری همین که زایمان کردی قشنگ بشین به خودت برس 😍بچه دومم دو هفته دیگه میاد واسه اینم میخام ببرم همونجا ارایش کنم 

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی کرمانشاهی هستی من اونجام

میزارن ببری همین که زایمان کردی قشنگ بشین به خودت برس 😍بچه دومم دو هفته دیگه میاد واسه اینم میخام ب ...

ای جونم عزیزم زایمان راحتی داشته باشی 

نه عزیزم من کورد رضاییه هستم

اخی عزیزم چقدر بد  حتما قبلش غذا خورده بودی باید هشت ساعت قبلش معده خالی باشه

اورژانسی رفتم 

بعدم میگن بالا بیاری خوبه اثرات اون امپول بی حسی و اینا میره فکر نکنم یادم نمیاد چیزی خورده باشم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖