2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساعت ۴ صبح داشتم صاف کن میکشیدم به موهام قشنگ بافت کردم و آرایش اینا مرتب رفتم اتاق عمل تازه کلی هم ذوق کرده بودن برآمده‌براموهام البته فردای زایمان من بخش نامه اومد ارایش و لاک برا اتاق عمل ممنوعه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

من صبح وقت سز داشتم شبش شیو کردم حموم رفتم موهامو بافتم ارایش کردم ولی رفتم اونجا از استرس عرق کردم همش خراب شذ

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
چون سزارین هستن و تاریخش ازقبل مشخصه من خودم لوازم آرایشمم بردم بعد اتاق عمل اگ پاک شد دوباره آرایش ...

عه؟ میشه با آرایش رفت تو اتاق عمل؟ من یه عمل داشتم آرایش داشتم دستمال مرطوب دادن رژمو پاک کردم. 

اره همین که فرستادننمم تو بخش نشستم آرایش کردم عکس گرفتم واسه شوهرم فرستادم سر زایمانم یه شهر دیگه ب ...

ای جااان عزیزم خوبه که گذاشتن وسایلات رو ببری تو

منم اگه یهو زایمان کردن قصد دارم بیمارستان خودمو مرتب کنم😁😁

خوشکلی به کنار دوست من سر زایمان روی دست دکتر رید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فقط به ...

😂😂واای

منم وسط عمل سزارین بالا اوردم دوبار خیلی بد بود😖

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖