2777
2789

من ۱۳ سیکلم هستم .. دیروز سونو دادم فولی غالب داشتم امپول آزاد سازی زدم و بخاطر اینکه ضخامتم یکم پایین بود دکترم امپول استرادیول تجویز کرد و زدم.... یه مقدار غلظت خون دارم . میتونم از امروز یا فردا قرص اسپرین شروع کنم؟ خوندم برای خونرسانی ب جنین هم خوبه اگه میدونید راهنمایی کنین❤

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

حتما از دکترت بپرس منم فشار و غلظت دارم دکترم بعد دوازده هفته برام تحویز کرد گف قبل اون خطرناکه

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی باردار شدی بسلامتی من همونی ام ک باهم ای وی اف کرده بودیم و مال من منفی شد

سلام عزیزم نه منم منفی شدم 🥲اما باز رفتم تو سیکل انتقال چن روز دیگه باز انتقال میدم

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼