2777
2789

خدایا چرا هیچکس نیست به داد من برسه 

چقدر فشار عصبی رو تحمل کنم !!!

کلاس اوله فردا امتحان فارسی داره نمی‌نویسه ،،،،،،،هرچی می‌خوام براش املا بگم نمی‌نویسه ،،،

داد میزنم ،،،،دعواش میکنم ،،،کتکش میزنم ،،،زبونش میگیرم 

الا بلا نمی‌نویسه !!!

چیکارش کنم این بچه رو الان من 

چقد فشار عصبی تحمل کنم ،،،،،،،خودم اینقدر حرص خوردم الان دست چپم سر شده نمیتونم تکونش بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد حرص میخوری بگو نمیخواد بنویسی از یه چیزی محرومش کن وتمام

امتحان داره فردا 

امتحااااااان

مگه فردا باد نباشه با کن تماس نمیگیذن ؟؟

مگه نمیگن باهاش کار نکردی 

خ داشته باشه..کشتیش ک..باید وضعیت روحی بچه خوب باشه بتونه بخونه..والا اینطوری ک ت میگی‌ منم دوس ندارم بخونم.. بعدشم مخش گوشی نیست ی شبه همه چیو بریزی توش..با انسان طرفی.. امتحانم امتحانه غول نیست ک بچه رو کشتی

داره که داشته باشه کتک زدی خوب شدفهمید نوشت؟؟؟بهتر نیست دق و دلیات یه جور دیگه خالی کنی نه سر بچت؟

انشالله خدا جوابت رو به حق امام زمان ،,,,,,که اینطور داری قضاوت می‌کنی و ندانسته تیکه مینداری 

فقط جوابت با خدا

بنظرت با حرص خوردنت درست میشه؟ اصن با این کارا ترسوندیش خب 

اول اروم شو ببین یه امتحانش و هم خراب کنه هیچی نمیشه اما اگه فقط این یدونه باشه میدونین منظورم چیه منظورم اینه ریشه یابی کن

عزیز من چیکارش داری وقتی فایده نداره چزا حرص میدی خودت ..چند بار بگو وقتی فایده تداشت ی نفس عمیق بکش بگو بدرک ....میدونی چرا این  میگم همسایه خواهرم ۳۲ سال بیشتر نداشت چند روز پیش بخاطر  حرص جوش درس پسراش دوقلو سکته قلبی کزد تو ی ربع  تمام کرد به بیمارستان  نرسید خواهرم گفت  امبولانس که اومد گفت تمام کرده......

بچه ۷ساله؟ این رفتارها؟ ننویسه خوب ولش کن بچه اس باید کم کم باهاش کار کنی نه شب امتحان

کم کم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

متن املا داده گفته از این املا میگیرم ،،،،،،،،،،،مگه نباید باهاش تمرین کنم این متن رو الان

عزیز من چیکارش داری وقتی فایده نداره چزا حرص میدی خودت ..چند بار بگو وقتی فایده تداشت ی نفس عمیق بکش ...

بقران قسم آخری من سکته میکنم 

اینقد حرص میخورم ،،،دست چپم رو الان نمیتونم تکون بدم !!!!از بس درد می‌کنه و سر شده 

آخه چیکارش کنم وقتی امتحان نخونه؟؟

یعنی میگی ولش کنم ؟؟؟

این عقل ندارع ،،،منم عقل نداشته باشم بگم ولش کن 

خب اگه با بچه باشه میگه هی درس نخوندم ،،تلویزیوت ببینم و بازی کنم