2777
2789
عنوان

بچمو بدم بره یا نه؟

244 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۴ ساله دارم از اول زندگی با شوهرم ب مشگل خوردیم الان ۳ ساله ک قهرم . خیلی تلاش کردم که زندگیمون برگردونم تا بچمون بچه طلاق نشه ولی نشد همه جوره شوهرمو با سکه اجرا گذاشتن با شکلایت تحت فشار گذاشتم دست اخر مهریمم گفتم میبخشم برم ک گفت بمون یک ماه باهاش اشتی کردم اما دیدم نه هیچ تغییری نکرده . چون عصبیه و دست بزن داره و کاری ام نیست . تو کل این مدت بچه با من بود قانونا تا ۷ سال با منه اما اللن میخوایم توافقی جداشیم مهریمو ببخشم .حالا موندم بچه رو تا ۷ سال نگه دارم یا بدم پدرش. اگر بدم میتونم راحت سرکار برم و در هفته ام چند روز ببینمش چون تو دیدن بچه باهم‌مشگلی نداریم هروقت اون خواست من دادم.از طرفی اگر بدم‌خیلی داغون میشم چون جیگر گوشمه .اما بین دوراهی گیر کردم چون هم‌مهریمو ببهشم هم بچه رو نگه دارم اون خیلی ازاد میشه اما اگر بچه رو بدم تازه میفهمه من براش کی بودم.بنظرتون چیکار کنم 😔

خدا با من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تحمل داری بچه رو بده  چون دست و پاتو حسابی میبنده   هم ازدواج مجدد   هم سرکارربری   هم ناخونش خون اومد جوابگو باید باشی   البته اگر جاش راحته بده باباش  

خرجی هم میخواد همیشه هم بچه نیست فردا بزرگ میشه 

چقد سخته والا 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

گناه داره من بخاطر اینکه ۳سالش بود بچه بعدم دنیا آوردم عذاب وجدان دارم چطور میخوای بدی دست باباش که میگی عصبی هست و دست بزن داره ؟دلم ریش ریش شد برای بچه

کیانا.کیان.کارِن
بچه ت دیگه بزرگ شده ازاری نداره که.اونم بچه رو بدی همچین تحت فشار نمیره

اره اما مادرشم دیگه پا درد داره خواهرم نداره ک نگه داره خودشم ب راحتی نمیتونه نگه داره

خدا با من است 
فقط اینکه اگه بچه ت جگرگوشه ت بود واقعا ابزار نمیکردبی واسه کسی.متاسفم 

هیچ وقت کسیو قضاوت نکن شاید احتیاج ب کمک دارم ک نمیتونم ب کسی بگم در ضمن اون میتونه بعد ۷ سال بچه رو لزم بگیرم و اونجا بیشتر ضربه میخورم

خدا با من است 
من باشم نگهش میدارم. برای کار کردن مشگلی نیست بذارش مهد، هم خوبه براش و هم هزینه کمی داره. گناه داره ...

پدر مادرم خداروشکر کمکم هستن . خودمم میترسم در اینده بگه دوسم نداشتی 

خدا با من است 
گناه داره من بخاطر اینکه ۳سالش بود بچه بعدم دنیا آوردم عذاب وجدان دارم چطور میخوای بدی دست باباش که ...

باباش با بچه خوبه دوسش داره فقط با من مشگل داره 

خدا با من است 
اگر تحمل داری بچه رو بده  چون دست و پاتو حسابی میبنده   هم ازدواج مجدد   هم سرکارربری ...

اره واقعا اینام هست . اما من دیگه ب ازدواج مجدد فکر نمیکنم . مادرمم کمکمه 

خدا با من است