2777
2789
عنوان

به فرزندمون ياد بديم...

436 بازدید | 40 پست

هر جايي كه هستي

در هر موقعيت تحصيلي كه باشي

و بعدها در هر موقعيت اجتماعي شغلي و مالي كه باشي ،اين انتخاب خودت بوده

خودت تصميم گرفتي زرنگ كلاس  باشي يا تنبل كلاس

پزشك خودش تصميم گرفته و منشي-با احترام-خودشون تصميم گرفتن كجا باشن

تا بعدها  ديگران رو مقصر ندونن

شرايط  اجتماع و مقصر ندونن 

پدر  و مادر رو مقصر ندونن و خودشون بهاي انتخابشون رو بدن

از همين كوچكي ياد بدين بهشون

ميدونم الان خيليا ميگن كودك كار خودش انتخاب نكرده

استثنا رو ميدونم كه براشون خيلي سخته

ولي اگه بخوان اونا هم ميتونن

همونطور كه خيلي انسانهاي موفق از مناطق محروم هستند و با تلاش بالا اومدن🌹

ولی بعضی پدر مادر ها واقعاااا مقصر هستن نمونه اش شوهر خودم ....برادر رو فرستادن خارج درس خوند الان پزشک نوبت این شد پول نبود اگه میفرستاد و این کاره ایی نمیشد بله درست بود...پدر مادر ها عدالت رو رعایت کنن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعضی پدر مادر ها واقعاااا مقصر هستن نمونه اش شوهر خودم ....برادر رو فرستادن خارج درس خوند الان پ ...

به زرنگي ادمها بستگي داره

و اينكه پدروو مادر بچه هاي زرنگي تربيت كنن

همينكه چشم بچه ها به دست پدر مادر نباشه و اگه كمكي ندارن خودشون دست بكار بشن

حرف شما درست ولی من شرایط محیطی رو بی‌تاثیر نمی‌دونم

خيلي تاثير داره

ولي قبول داريد اگه بچه ها با اسن ديد بزرگ بشن كه محيط بده

شرايط ندارن

پول ندارن

تلاش نمي كنن و

انگيزه ندارن؟

به زرنگي ادمها بستگي داره و اينكه پدروو مادر بچه هاي زرنگي تربيت كنن همينكه چشم بچه ها به دست پدر ...

چه زرنگی وقتی گفتن مول نداریم تورو بفرستیم چیکار میکرد....داداش  رفت ک پزشک شد و ماهی حداقل ۳۰۰ درامدش ولی ی پسر دیگه با ی مهندسی داره زوری سگ دو میزنه ماهی ده تومن بگیره ....باید هرچی تهیه میشه برای همممه بچه ها بشه نه فقط ی بچه...اینکه میگن وقتی نداری نیار چون بعدش تو برقراری اعدالت میمونی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
تو دیگه چه بیچاره ب شانسی پسش بده بگو اون یکیو.میخوام

شوهر من در سطح من هست و من مشکلی ندارن خودشه ک همیشه خودش رو مقایسه میکنه و تو میگه ب من ک رسید برم گفتن نداریم قبلشم از دهن ما میزد واس داداشم دلار بفرسته درس بخونه دکتر بشه الانم اون دکتر نگاهههه هم ب خانواده نمیکنه مجرد و عشقو حال میکنه...من خودم ی بچه دارم ولی سر اینکه روزی ی جایی کم بزارم و شرمنده بشم دیگه نمیخوام بیارم چون هییچ پدر مادری نمیتونه عدالت بزاره ...پس نگیم طرف خودش زرنگ باشه محیا بودن شرایط هم خیییییلی شررط

چه زرنگی وقتی گفتن مول نداریم تورو بفرستیم چیکار میکرد....داداش  رفت ک پزشک شد و ماهی حداقل ۳۰۰ ...

نمی دونم

من کسی هستم که چشم به پول پدر. مادر نداشتم با وجودیکه دارن

از دوران دانشجویی پس انداز کردم و درس خوندم  

اینا که نوشتم تجربه سالها کار کردن و زندگی خودمه

خودم یه دختر دوزده ساله دارم که بیشتر از پول روی اموزش اون زمان میذارم

مگه همینجا نمیشه پزشک شد؟ 

میشه ولی اون با پول و امکان خانواده رفت و باید واس بچه دیگه هم این امکان رو میزاشتن تو ایران اون فقط ی مهندس ساده بود و بعد رفت ولی برادر دیگه همون مهندس ساده موند

درسته اما شرایط بیرونی و خانوادگی هم دخیله نمیشه تاثیر شو انکار کرد

درسته 

ولی ربطی به چیزی که باید از بچکی یاد بگیرن نداره

تلاش داشته باشن و پای انتخابشون بمونن 

و دیگران رو مقصر ندونن

دوباره بلند شن و تلاش کنن