2777
2789
عنوان

مهدکودک بهتره یازبانکده؟

102 بازدید | 12 پست

سلام ببخشیدیه سوالی داشتم میخواستم بدونم پسرموکه الان سه سال ونیمه است ببرم مهدکودک یازبانکده دوستام واشناهام هرکدوم نظرمتفاوتی داشتن خودمم الان سردرگم شدم پسرمم خیلی علاقه داره درس بخونه عاشق کتاب خوندنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زبانکده نبر . فارسی حرف زدنش دچار مشکل میشه . بهترین سن برای زبانکده اگه عجله دارین 6 سال ب بعده . من خودم مدرس زبان انگلیسی ام . ب حرف این و اون هم گوش نده . من پسرمو تا الان زبان یاد ندادم . پسر برادرشوهرم از 3سالگی فرستادنش زبانکده هرچی گفتم نفرسین گوش نکردن . الان فارسی حرف زدنش دچار مشکل شده .گفتاردرمان بردنش دکتر بهشون گفت تلوزیون نباید تماشا کنه و روزی حداقل یک ساعت باهاش کلمات فارسی رو تمرین کنید تا تلفظاش خوب بشه .لهجه انگلیسی گرفته ناجور .آب و روغن سوزونده الان نامفهوم حرف میزنه 😂😂😂