2777
2789

دکترتون کی بود من بار اول بینیم افتضاح شده بود مجبور شدم برای ترمیمش برم البته خداروشکر باز دوم فوق العاده شده پیش دکتر خوانساری نیا ترمیم کردم و واقعا از نتیجش راضیم ، سبکشون متفاوت با بقیه
سبک وی (V) عمل میکنن یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه پیج ایسنتا یا شماره ای ازشون بهم بدید

این آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

داخلش میتونین نمونه کاراشونو ببینید

آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244

خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن
اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

نیم رخ همه دماغای عملی قشنگن. عزیزم رخ کامل بده قبل هم بده

وا این کجاش قشنگه من میگم رخش قشنگه نیم رخش افتضاحه من از نیم رخ راضی نیستم شما میگی نیم رخ قشنگه تمام رخ بده