2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین در ۶ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7442 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری دومم هست بارداری اولم توی ۶ هفته ضربان ۱۵۲ بود ان شاءالله خیره

عزیزم درکت میکنم منم توی بارداری اوام اصلا نگرانی نداشتم ولی الان برعکس خیلی وقتا نگرانم اما استرس نداشته باش من با کلی نگرانی که داشتم الان هفته ۲۶ هستم پس ریلکس باش همه چی خوب پیش میره عزیزم 

۳/۷ mm

برامن 4.4زده

راستی شما شکم داری؟من چون دارم دکترگف شایدبخاطراونه صداش واضح نبود

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم درکت میکنم منم توی بارداری اوام اصلا نگرانی نداشتم ولی الان برعکس خیلی وقتا نگرانم اما استرس ن ...

آره یکیش همین مقایسه ها آدم نگران میکنه هی برمیگردی به بارداری قبلی و با این مقایسه میکنی

برامن 4.4زده راستی شما شکم داری؟من چون دارم دکترگف شایدبخاطراونه صداش واضح نبود

البته برای من اصلا صدا رو نذاشت فقط ضربان رو توی برگه سونو نوشته عکس هم از جنین نداد بهم

آره یکیش همین مقایسه ها آدم نگران میکنه هی برمیگردی به بارداری قبلی و با این مقایسه میکنی

اصلا اصلا این کارو نگن هر دوره با قبلی فرق میکنه سعی کن فقط آروم باشی 

شاید باور نکنی من تا حدی حساس شده بودم که غربالگری قبلی رو داشتم رفتم از انباری آوردم با الان مقایسه میکردم ولی الان دیگه رها کردم چون فقط خودم اذیت میشدم

من نه اصلا تخت تخت😅 شما هم ۶ هفته بودید؟ 

طبق پریود 7هفته و1روز اما سونوزد6هفته و1روز

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

پس حساس نشم بیخودی خودمو اذیت نکنم همین تهدید به سقط منو ترسونده ولی توکل بر خدا

یکم مراقب خودت باش تا جایی ک امکان داره استراحت کن محکم قدم برندار و پله رو آروم بالا پایین کن  و سعی کن تو این مدت از ماست و نشاسته استفاده کنی باعث میشه جنین سفت بشه

دوست من اوایل بارداریش لکه بینی داشت دکتر سونو گفت جای نگرانی نیست بچه داره خودش رو میچسبونه به دیواره رحم و جا سفت میکنه

البته برای من اصلا صدا رو نذاشت فقط ضربان رو توی برگه سونو نوشته عکس هم از جنین نداد بهم

واسه منم گف بارداری داخل رحم باشگاه موقعیت مناسب حاوی یک رویان اندازه۴.۴که درحال حاضر ضربان قلب واضحی ندارد هماتوم ندارم مایع امنیوتیک طبیعی