سلام دوستان دوسه روز پیش سقط داشتم بخاطر نارسایی مغز الان بعد سقط سینه هام خیلی درد دارن و سفت شدن بنظرتون چکار کنم دوم اینکه دیروز رفتم سونو گفتن از بقایا جفت مونده چکار کنم اونم دفع کنم کسی تا حالا اینجوری بوده اگه بوده چکار کردین هم برا سینه ها هم بقایا سقط که دفع بشه راهنمایی نیازم 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سینه هات به مرور زمان درست میشه فقط باز شون نزار محکمببندشون بالا که سینه ات شل نیفته برا بقایا همچیز گرمبخور مثل زغفرون گلاب دوپخت سریع دفع میشه یا چای سفید کاچی کن بخور خیلی خوب
عزیزم برو از عطاری تخم هویج وتخم شوید بگیر دم کن بریز تو یه لیوان نباتم بریز با یه قاشق روغن گوسفندی اگه دارین اگه نه هر روغنی دارین خیلی زود میفته کامل
شربت زعفرون خاک شیر تخم شربتی و گلاب و بیدمشک و زعفرون و شکر
دم کرده ی عروسک پشت پرده
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
من چون سقطم اتفاقی بود بقایا هم دیده میشد یه هفته نگهم داشتن تو بیمارستان میگفتن اگرم زودتر میخای مرخص بشی باید کورتاژ بشی اینجوری خطر داره دیگه من راضی به کورتاژ نشدم ۸روز صبر کردم با خونریزی اینا دفع شد فقط تو بیمارستان بودم زعفران دم میکردم یواشکی که نبینن گیر بدن میخوردم همون تاثیر داشت خونریزیم زیاد بود دفع شد
ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡